Melt-methode en uitwisseling

Melt-methode en uitwisseling

13 september 10:00 - 15:45

Gratis

Op zondag 13 september 2020 organiseert de BvS de workshop Melt-methode, gegeven door Rob Beenker.

Een blije stoelmasseur zijn en blijven, hoe doe je dat? Docent Rob Beenker neemt je mee in “Taking care of number one”, oftewel: zorg goed voor jezelf.

In deze workshop die ik voor stoelmasseurs ga geven, neem ik je mee in de wereld van fascia en spieren. Preciezer: in de klachten die je als masseur kunt oplopen en hoe je daar met fascia zelfbehandeling van af kunt komen als je eraan ten prooi bent gevallen en ervan vrij blijft als je er geen last (meer) van hebt.

Welke klachten krijgen wij stoelmasseurs? Persoonlijk ken ik die aan mijn handen en armen, door overbelasting. Wat zijn de factoren die een rol spelen bij het verhelpen van die klachten en hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen. Wat voor routine gebruik ik zelf?

Dat is wat ik je wil laten meemaken in deze workshop door het leren werken met de MELT methode van Sue Hitzmann.

Voor geïnteresseerden neem ik MELT attributen mee om desgewenst na afloop aan te schaffen. Het MELT boek kun je nu al bestellen via triggershop.nl

Over ROBBEE®

Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde.

De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer.

Programma zondag 13 september

10.00 – 12.30 workshop
12.30 – 13.15  lunch aangeboden door de BvS
13.15 – 15.45  ALV/uitwisselen met elkaar

Investering
leden: € 10,=
niet leden: € 70,00

Aanmelden kan vanaf 1 juli tot en met 6 september.

Ben je lid van de BvS? Log dan eerst in! Bepaalde tickets zijn namelijk alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

Datum:
Tijd:
Kosten:
Gratis
Bijeenkomst Categorieën:
,

Rob Beenker

Esoterra, Bilthoven
PC Staalweg 50
Bilthoven, Utrecht 3721 TJ Nederland
Telefoon:
Website:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Melt-methode en uitwisseling 13-9-2020
11 beschikbaar
Reservelijst Melt-methode 13-9-2020

Is deze workshop al vol?
Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Onbeperkt