Eigenschappen

(Vertaalde en bewerkte) tekst van de fabrikant: De Dolphin II massagestoel heeft een uniek ontwerp. Met het telescopische ontwerp verplaats je je cliënten gemakkelijk in een horizontale positie. Hierdoor heb je volledig toegang tot de onderrug van cliënten, met minder belasting van je armen en schouders. Als ik die masseur op de foto hieronder bezig zie met de klant in een liggende positie lijkt mij dat erg slecht voor z’n rug, maar dat terzijde. De stoel kan worden aangepast aan alle maten en vormen waarin je cliënten komen. Ontworpen met een aluminium frame en vaste basis. Deze massagestoel zou stabiliteit en comfort bieden aan alle cliënten tijdens de behandeling.

Wordt geleverd met een gewatteerde schouderband en traagschuim gezichtskussen.

  • Gewicht 8,2 kg
  • Maximale belasting 158 kg
  • Leverbaar in verschillende kleuren, zowel frame als bekleding.
  • Draagtas en sternumkussen optioneel ($90 en $25)

Op de site van de fabrikant (Pisces Pro) staat nog veel meer informatie en ook enkele video’s waarin het gebruik van deze stoel wordt uitgelegd. Zie ook deze pagina op de site van Chair Institute.

Waar te koop?

Ik heb in Nederland nog geen verkooppunt gevonden. Het schijnt dat Peter Schoondermark deze stoel vroeger wel leverde, maar dat weet ik niet zeker. Bij de bekende adressen in Nederland en Duitsland ben ik deze stoel nog niet tegengekomen. Je zult ‘m dus moeten bestellen in de USA, bijvoorbeeld bij Massage World of Amazon. Ik heb prijzen gezien uiteenlopend van $599 tot $740.

Heb jij zelf zo’n stoel en wil je je ervaringen delen? Hieronder kun je reageren, en zien wat anderen al geschreven hebben!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.