De Stronglite Ergo Pro II is een van de sterkste stoelen voor stoelmassage. Ooit ontwikkeld door David Palmer, een van de grondleggers van de stoelmassage.

Kenmerken van de Stronglite Ergo Pro II:

 • Je kunt de werkhoogte aanpassen aan de lengte van de masseur met de telescopische achterpoten
 • Kniesteunen kunnen er af, prettig voor mensen die niet geknield kunnen zitten
 • Borststeun in hoogte verstelbaar en kantelbaar
 • Armsteun traploos in hoogte verstelbaar, 1 scharnierpunt
 • Voorzijde zitting in 3 standen in te stellen
 • Wieltjes voor makkelijk vervoer
 • Comfortabele hoofdsteun
 • Bij de stoel krijg je een speciale draagtas. De poten met de wieltjes steken uit de tas waardoor je de stoel ook in de tas gemakkelijk kunt vervoeren.
 • Gemaakt van aluminium, gewicht: 8,5 kg
 • Maximale belasting ca. 270 kg

Namaak

Pas op voor imitatie-Ergo Pro’s! Die worden aangeboden onder bijna dezelfde naam, bijvoorbeeld de Ergo Pro Natural Deluxe van Master-Line, de Comfort Deluxe Easy Pro of de Strong Sit Deluxe. Leveranciers zijn bijvoorbeeld Enduring.nl en Uwmassagetafel.nl, je komt ze wel tegen op Marktplaats. Misschien geen slechte stoelen voor die prijs, maar het is dus geen Stronglite. Als er geen Stronglite op het paneeltje onder de zitting staat is het geen Stronglite stoel.

Video’s

Op Youtube staat een (beetje gedateerd) filmpje waarin de Stronglite Ergo Pro II gedemonstreerd wordt. Als je de tijd hebt: er is ook een filmpje wordt de stoel uitgepakt en gedemonstreerd. Als je in Youtube even zoekt kom je wel meer filmpjes tegen, vaak zijn het dezelfde filmpjes als de eerste die hier genoemd wordt.

Waar te koop?

De Stronglite Ergo Pro II is (onder andere) verkrijgbaar bij:


Heb jij zelf zo’n stoel en wil je je ervaringen delen? Hieronder kun je reageren, en zien wat anderen al geschreven hebben!

14 Responses to Massagestoel Stronglite Ergo Pro II
 1. Hi

  Ik heb iemand van 170 kg op de nieuwe stoel gehad, en de buizen zijn verbogen en nu kan ik hem niet goed meer inklappen. Hebben meer mensen ervaring met zware mensen op de stoel ?

 2. Comment *Wat zonde van de bekleding, het lijkt ook wel een “nieuwer” kwaliteitsprobleem. Ik heb een stronglite ergo pro “oudje” en die ziet er los van een losgelaten wieltje nog helemaal als nieuw uit, terwijl ik deze heel veel heb gebruikt en deze 10+ jaar is. Ik had er een nieuwe bijgehaald als tweede stoel (gebruik ik dus bijna nooit) haal ik m pas uit de tas is de bovenste laag stof helemaal verpulverd… daar schrok ik toch wel een beetje van bij deze prijzige stoel. Tips voor opnieuw bekleden (zou ook graag horen welke skai/kunstleer gekocht is door de creativelingen onder ons) zijn heel welkom!

 3. Beste GerryAntje, ik heb mijn massagestoel zelf opnieuw bekleed. Is goed gelukt. Als je dit ook wilt, mag je me mailen. (Dan zal ik je foto’s van mijn stoel doorsturen) en wil dit ook voor jullie doen.

 4. Ik heb de stoel jaren geleden aangeschaft, en heb hem maar een paar keer gebruikt.
  Ik haal hem uit de hoes en nu zie ik dat de bekleding helemaal loslaat.

  • Ik heb hetzelfde voor. Ik heb de stoel echter gratis gekregen omwille van de kussens. Ik ben op zoek naar vervang kussens maar ik vind die enkel op de wibsite van stronglite zelf. Ze sturen ze echter niet op naar Europa. Heeft er iemand weet of je ze elders kan vinden? Eeuwige dank en een massage! groetjes Antje

  • Beste Gerry, ik heb precies hetzelfde. Bekleding is helemaal verpulverd. Ook ik hoor graag hoe je hem zelf kan bekleden,

 5. Hallo , ik heb zo een stoel , maar wat er ontbreekt is een hoofdsteun . Is deze apart , los te koop ?


[top]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.