Declaratie

Als dat van te voren zo is afgesproken, kun je gemaakte kosten declareren bij de BvS. Dat gaat als volgt.

Download eerst dit declaratieformulier.

Vul nu eerst de velden Naam, Rekeningnummer (IBAN!) en eventueel Datum in. Let op: Naam en Rekeningnummer moet bij elkaar horen, anders wordt de overboeking misschien niet uitgevoerd! Gebruik bij Naam dus bij voorkeur de tenaamstelling van de rekening.

In het bovenste deel van het declaratieformulier vul je de gemaakte kosten in, en in het onderste gedeelte de autokilometers. Heb je met het openbaar vervoer gereisd, dan vermeld je de kosten daarvan in het bovenste deel.

Het bovenste deel: vul per uitgave in:

  • Datum: indien van toepassing: de datum waarop je de uitgave hebt gedaan, bijvoorbeeld zoals vermeld op het bonnetje. Voor sommige uitgaven, zoals de telefoonkosten, kun je geen datum invullen.
  • Omschrijving: kort en bondig, maar wel uitgebreid genoeg zodat ik deze post juist kan verwerken in de boekhouding. Liever te lang dan te kort, eventueel meerdere regels gebruiken;
  • Totaal: het bedrag van deze uitgave
  • Heb je van deze uitgave een bonnetje? Schrijf op de bon het nummer uit kolom B.

Het deel met de kilometers (vanaf regel 43), per rit alle kolommen. De koppen spreken voor zich. Denk aan de heen- en terugreis, dat mag op twee regels maar als je achter de bestemming “vv” zet (vice versa, heen en terug) kun je ook in een keer de hele afstand declareren.

Als het goed is rekent het formulier zelf de totalen uit, maar kijk het zelf ook nog even na.

Alles goed? Stuur het bestand, met foto’s of scans van de bijbehorende bonnetjes, vervolgens per e-mail naar de penningmeester (info@verenigingvoorstoelmasseurs.nl).