Nieuwsbrief van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Iedere maand verstuurt de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs een nieuwsbrief met daarin een vooruitblik op de komende bijeenkomsten, een terugblik op eerdere bijeenkomsten, nieuws over ons mooie vak en over de vereniging, en nog veel meer. Inschrijven is gratis en gaat via het aanmeldingsformulier in de rechter kolom. Vul je e-mailadres in, je krijgt dan een mailtje met een link om je inschrijving te bevestigen. Als dat gelukt is krijg je van die bevestiging weer een mailtje.

Onder iedere nieuwsbrief staat een link om je uit te schrijven van de nieuwsbrief, en om je gegevens te wijzigen (bijvoorbeeld als je een ander e-mailadres gaat gebruiken).

Hieronder een overzicht van de laatste nieuwsbrieven op deze site, en daaronder de nieuwsbrieven in PDF-formaat die we daarvóór verstuurden. Veel leesplezier!

• Aankomende workshops
• Verslagen afgelopen workshops en ALV
• Modernisering ledenadministratie
• Ledenenquête 2018
• Ledenfolders
• Verslag Dagje met Balens
• Laatste keer: Websitesvoortherapeuten

Onderwerpen:
• Aankomende workshops
• In de spotlight: Niclaa Boes
• 10-jarig jubileum BvS
• Factuurnummer bij betaling
• Dossier voor iedereen op de stoel?
• Websites voor therapeuten

Onderwerpen:
• agenda
• aankomende workshops
• inloggen op de website
• in de spotlight: Wendy Pruimboom
• handhaving wet DBA
• contributiefactuur 2018
• Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)