Agenda

Ieder jaar organiseert de BvS diverse bijeenkomsten, waar onze leden, en vaak ook niet-leden van harte welkom zijn.

Nieuw! Online vergadering camerakaarten! Open de link, druk de twee A4-pagina’s af en knip de kaarten uit. Handig om tijdens online bijeenkomsten boodschappen te sturen!

• Workshop 2 sferen en 4 vormen van druk 07-03-2021

Jaana gaat tijdens deze training een inkijkje geven in de behandelmethodiek van Hands on Tao Shiatsu School. De twee sferen en de vier vormen van druk vormen de basis ervan. Het gaat er om hoe je je behandeling aanpast aan de behoefte en klachten van degene die de behandeling krijgt. En hoe je ervoor zorgt dat er ontspanning en overgave ontstaat, ongeacht wat je nu precies aan handelingen toepast.

7 maart 10:00 - 16:00 at online via Zoom
  • Online workshop door Ellen Wagenaar 21-03-2021

Deze workshop wordt verzorgd door Ellen Wagenaar 21-03-2021. Binnenkort volgt de inhoud.

21 maart 10:00 - 16:00 at online via Zoom