Rebalancing zondag 5 juli

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

• Dit bijeenkomst is voorbij.

Rebalancing zondag 5 juli

5 juli 10:00 - 16:00

Gratis – € 70

Op zondag 5 juli organiseert de BvS de workshop contact maken met je hart in je handen/Rebalancing, gegeven door Kees Wagenaar.

Wat is Rebalancing®

In de Rebalancing staat werkelijk contact centraal, met jezelf en de ander. Via Rebalancing kun je leren vrijer en zelfbewuster in het leven te staan. Een massage vanuit de Rebalancingvisie is gericht op ontspanning en bewustzijn. En dat begint bij jezelf, bij degene die masseert.

Vanuit zijn achtergrond als Rebalancer heeft Kees samen met een collega een eigen Rebalancing Stoelmassagetraining opgezet. Tijdens de workshop Stoelmassage komen er verschillende technieken aan de orde uit de Rebalancing, en uit de energetische en de klassieke massage. Er wordt aandacht besteed aan grondingsoefeningen, zodat je goed in je eigen lichaam aanwezig bent. Kees vindt het belangrijk dat je leert een stoelmassage te geven op een manier die bij jou past en die is afgestemd op degene die gemasseerd wordt. Masseren vanuit je hart, zonder dat je jezelf weggeeft of het idee hebt dat je heel hard moet werken. Less is more!

Kees Wagenaar

Wie is Kees Wagenaar

Geboren in Noord-Holland, nu bijna 54 jaar geleden, ben ik op mijn 22e naar Friesland verhuisd. Ik ben daar tot mijn 33e jaar veehouder geweest, en voelde op een bepaald moment in mijn leven dat ik andere dingen mocht gaan doen. Ik ben me gaan verdiepen in massage, van sportmassage en klassieke massage tot een holistische ontspanningsmassage, en voelde meer en meer dat ik mensen zou willen begeleiden, in het samen kijken naar wat een klacht je eventueel kan zeggen. Dus een laagje dieper te gaan. Ik heb in 2001 de 3-jarige beroepsopleiding tot Rebalancer afgerond en hiervan mijn beroep gemaakt. Daarnaast run ik samen met mijn vrouw Annemarie Het ZonneHuis, een duurzame zonnige groepsaccommodatie en cursuscentrum. Ik verdiep me in gezonde voeding en trainingen om het immuunsysteem sterk te maken, door onder andere ademtechnieken en koudetraining door bijvoorbeeld winterzwemmen. Tevens begeleid ik cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Investering:
Leden: € 10,-
Niet leden: € 70,-

Programma:
10.00-12.30 deel 1
12.30-12.45 pauze met lunch verzorgd door de BvS
12.45-16.00 deel 2

Aanmelden kan vanaf 8 juni

Deze workshop wordt tegelijk gegeven met klachtgericht stoelmassage.

Ben je lid van de BvS log dan eerst in ! Pas dan krijg je korting !

Datum:
Tijd:
Kosten:
Gratis – € 70
Bijeenkomst Categorie:

Esoterra, Bilthoven
PC Staalweg 50
Bilthoven, Utrecht 3721 TJ Nederland
Telefoon:
Website:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available