17 oktober Bamboe massage voor op de stoel (VOL)

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

17 oktober Bamboe massage voor op de stoel (VOL)

17 oktober 10:00 - 16:00

€ 75

Op zondag 17 oktober 2021 organiseert de BvS de workshop BamboeMassage op de massagestoel, gegeven door Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit van SoeReiMas.
Beginnende of ervaren manuele behandelaars/therapeuten willen graag hun beroep pijnloos en met gemak blijven uitoefenen. De behandelaar/therapeut zelf heeft soms te maken met lichamelijke klachten, lichamelijke beperkingen, etc. Na lange werkdagen of door al jaren bezig te zijn in een verkeerde houding, kan slijtage van gewrichten of overbelasting van spieren en pezen ontstaan.

Een stoelmassage geven met een bamboestok is een goede, praktische en natuurlijke manier om je massage technieken uit te breiden. De BamboeStok fungeert daarbij als verlengstuk van de behandelaar/therapeut, zodat deze de armen, ellebogen, handen en vingers zoveel mogelijk ontlast tijdens het geven van een Stoelmassage behandeling. De behandelaar/therapeut heeft er baat bij, want werkt extra ontspannen en zonder eigen beperkingen. En dat komt de behandeling ook weer ten goede richting klant.

SoeReiMas BamboeStokken StoelMassage:

– Activerend

– Drukpunt Massage met BamboeStokken

– Bekloppings technieken
– Geeft verlichting en ontspanning
– Voorkomt klachten
– Behandeling op een ergonomische MassageStoel
– Behandeling door de kleding heen met BamboeStokken

– Behandeling van rug, schouders, armen, handen, nek, hoofd, benen en voetzolen

Programma:

9.40- 9.55    ontvangst
10.00-12.00  ochtend programma Preventief onderhoud van jezelf met de bamboestok
12.00-13.00  lunch aangeboden door de BvS
13.00-16.00  middag programma kennismaken met de bamboestok als verlengstuk van de behandelaar

Vergoeding:

Leden: € 15,-

Niet leden: 75,- euro

De workshop is inclusief bamboestok van Kyra Gunneweg van Bammas

Wil je erbij zijn? Meld je aan.

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid.

Datum:
Tijd:
Kosten:
€ 75

NGS Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 26
Bilthoven, 3723MB

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
aanmelding voor Bamboe massage 17 oktober
0 beschikbaar