22 mei 2022 Triggerpoints oplossen door Melt

22 mei 2022 Triggerpoints oplossen door Melt

22 mei 10:00 - 16:00

Triggerpoints oplossen door MELT

Ervaar zelf hoe de triggerpoints makkelijker oplosbaar worden met de MELT methode

In deze workshop neem ik je mee in de wereld van fascia en spieren. Preciezer: in de en hoe klachten die je als masseur kunt oplopen je daar met fascia zelfbehandeling gevolgd door triggerpoint zelfbehandeling vanaf kunt komen als je eraan ten prooi bent gevallen. En hoe je ervan vrij blijft als je er geen last (meer) van hebt.

Persoonlijk ken ik die aan mijn handen en armen, door overbelasting. Wat zijn de factoren die een rol spelen bij het verhelpen van die klachten en hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen. Wat voor routine gebruik ik zelf?

Dat is wat ik je wil laten meemaken in de workshop van 12 december. Als je optimaal wilt profiteren van de mogelijkheden, laat me dan weten welke klacht jij zelf hebt, dan gaan we daar in het 2e deel van de workshop op in.

Ik neem triggerpointhulpmiddelen en MELT attributen mee om mee te werken en desgewenst kun je die na afloop met korting aanschaffen.

Met hartelijke groet,

Rob Beenker

• Over ROBBEE®

Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde.

De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer.

Programma:
09.45-10.00 inloop
10.00-12.30 workshop
12.30-13.30 lunch verzorgt door de BvS
13.30-15.45 workshop
15.45-16.15 uitloop, opruimen

Vergoeding
voor leden :        € 22,50
voor niet leden: € 82,50

Aanmelden: kan vanaf 22-03-2022

Had je al betaald voor deze workshop van 12 december 2021 geef je dan niet opnieuw op.
Jij hebt op 2 januari  2022 een mailtje van ons ontvangen.

Let op ! De ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid.
Ook zijn bepaalde tickets alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

Datum:
Tijd:
Bijeenkomst Categorie:

NGS Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 26
Bilthoven, 3723MB

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
aanmelden voor workshop 22 mei triggerpoint oplossen door Melt
1 beschikbaar