Foto praktijk Savamé 2Hallo, mijn naam is Willy Jagersma-Dokter en heb sinds 2012 een praktijk aan huis in Hoogkerk/Groningen, genaamd Savamé.

Met mijn massagestoel kom ik bij zorginstellingen en buurthuizen en op braderieën in en rond Groningen. Daarnaast ook bij particulieren thuis, die door ziekte of ouderdom niet in de praktijk kunnen komen. 

Ik werk thuis alleen, maar heb ook 6 jaar samengewerkt met collega’s in Fontana, Bad Nieuweschans. Dat was een fijne combinatie, omdat je op die manier veel van elkaar leert en ervaringen kunt uitwisselen.

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseur
Het contact met mensen en de ervaring dat de behandeling een positieve werking heeft, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied. Dit geeft mij veel energie en plezier om dit werk te doen.

Soort opdrachten/manier van werken
Ik werk cliëntgericht en vind het belangrijk dat de persoon op de stoel zich veilig voelt en zich goed kan ontspannen. De behandeling wordt aangepast aan de klachten van de client, een samenspel tussen cliënt en behandelaar. Men moet niet het gevoel hebben dat ze een behandeling alleen maar ondergaan, maar dat ze ook zelf een actieve rol hebben. Hierdoor krijg je ook een vertrouwensband.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied
Luisteren naar de klachten en wat er tussen de regels door wordt gezegd.

Meer informatie
Naast stoelmassage geef ik o.a. voetreflexmassage, Dorn & Breuss en hoofd-/gezichtsmassage. Met name de Dorn & Breuss is goed te combineren met de stoelmassage, waardoor je soms net iets meer kunt bereiken.

Website: savame.nl