Hallo, mijn naam is: Patricia Grasman

pasfoto NGS
Met mijn praktijk/bedrijf BodyCare Sportmassage ben ik werkzaam in de regio Beverwijk. Met mijn massagestoel wil ik bij ziekenhuizen, zorginstellingen, fysiotherapie-praktijken en bedrijven werken in en rond Beverwijk. Ik werk meestal alleen.

Wat ik fijn vind aan mijn werk als sportzorgmasseur en stoelmasseur: Ik sta graag op beurzen en (sport-)evenementen en vind het mooi als klanten na een relatief korte massage zo lekker kunnen ontspannen en dan tevreden verder gaan! Vooral de verbazing hoe effectief een stoelmassage is, is leuk om te zien. Ik zou heel graag mijn klantenkring verder uitbreiden. Daarom denk ik nu hard na over de invulling van een cursus die ik zelf wil gaan geven.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: Ik heb de volgende cursussen en opleidingen gedaan: Stoelmassage i.c.m. Shiatsu, Thaise stoelmassage en Klachtgericht werken bij Stoelmassage.

Verder ben ik SCAS-gecertificeerd en gediplomeerd NGS- Sportzorgmasseur (met diploma’s Sportmassage, Blessurepreventie en Ketenzorg) en werk als zodanig bij voetbalvereniging De Kennemers.

Ook ben ik BHV-er en EHBSO-er, Easy Taping therapeut, Triggerpoint-behandelaar en geef aanvullend advies op het gebied van Voeding, Arbo/werkplek-inrichting en houdingcorrectie. Ten slotte ben ik ook Hot/Cold stone- en ontspanningsmasseur bij de Spa van het Corendon-hotel.

Ik studeer momenteel bij Total Health Opleidingen voor Voetreflexzone-therapeut.

Meer informatie: website: www.bodycaresportmassage.nl