martin-2Met mijn praktijk/bedrijf Zakenmasseurs ben ik voornamelijk werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel.

Met mijn massagestoel kom ik bij: zeer uiteenlopende bedrijven en instellingen: meerdere crematoria, de Provincie Drenthe, onderwijsinstellingen, een uitvaartverzorger, een instelling voor geestelijke gezondheid, meerdere afvalverwerkers, teveel om op te noemen. Ik bezoek ook een aantal klanten thuis. Ik heb op dit moment geen praktijk meer, ik doe alleen behandelingen ‘op locatie’.

Ik werk alleen/samen met: meestal ga ik alleen naar een opdracht, maar soms worden meerdere masseurs gevraagd of heb ik meerdere opdrachten tegelijk en dan schakel ik collega’s in. Vaak zijn dat ex-cursisten van mijn cursus stoelmassage. Ook als een opdracht wat te ver weg is voor mij zet ik daarvoor een collega in.

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseur: dat je bij zeer uiteenlopende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. En natuurlijk de waardering die je krijgt van de medewerkers en de opdrachtgever. Iedereen is altijd erg enthousiast.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: ik zoek het niet in de technieken en de trucjes, ik blijf bij de standaard behandeling die ik voor iedere massage aanpas aan de ontvanger. Daarnaast probeer ik met de juiste woorden de ontvanger net even iets extra’s mee te geven.

Meer informatie: naast de stoelmassages op locatie bouw, onderhoud en beheer ik ook websites vanuit mijn onderneming KroonMarketing. In de loop der jaren als zelfstandig ondernemer heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met (online-)marketing en websites. Het is erg leuk om dit werk, in eigen tijd en vanuit huis, te combineren met de stoelmassages bij bedrijven. Deze nieuwe website van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is ook door mij gemaakt en ik doe hiervoor ook het technische beheer. Voor de inhoud is het bestuur als geheel verantwoordelijk.

Websites: www.zakenmasseurs.nl en www.kroonmarketing.nl.