leticia1-217x300Hallo, mijn naam is: Leticia Arrindell

Met mijn praktijk/bedrijf: Anaël Onspanningspraktijk ben ik werkzaam in de regio Bloemendaal.

Met mijn massagestoel kom ik bij: RIBW Haarlem, Yoga Festival Ardenhout en bv de Verwendag voor patiënten met kanker in Rotterdam en omgeving.

Ik werk alleen/samen met : normaal alleen maar ik vind het ook leuk om met anderen te werken en zo op deze manier samen onze krachten te bundelen.

Soort opdrachten/manier van werkenHeb bv gemasseerd bij vele telemarketing bedrijven, omdat hun personeel had veel last van schouder en nek zo kon het bedrijf therapeutisch massage aanbieden op de werkplek. Ook heb ik gemasseerd op de verwendag aan oncoloog patiënten.
Ik doe altijd eerst een intake gesprek en vanuit daar geef ik de klant een gepaste advies over de juiste massage en/of behandeling.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: Ik heb veel opleidingen gedaan, van Therapeutisch tot wellness massage, en volg nog steeds nieuwe opleidingen om zo up to date te blijven en zo een hoge kwaliteit kan aanbieden aan mijn klanten ook gebruik ik door mijzelf ontwikkelde massage technieken . kijkt u vrijblijvend rond op mijn website of kom gewoon een keertje langs.

Website: www.anael‐salon.nl