Blij verrast! Klik op de foto voor een vergroting.

De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs bestaat nu ruim 5 jaar. Dit heugelijke feit is ons uiteraard niet ontgaan en was voor het bestuur aanleiding om de oprichters van de BvS, Katrien de Graaf en Jiska Kopmeiners, eens extra in het zonnetje te zetten!

Voorafgaand aan de workshop op 24 januari 2015 werden Katrien en Jiska, zeer tot hun verrassing, even naar voren geroepen. Daar kregen ze uit handen van Judith Kroon en Martin Velthuizen het Ere-lidmaatschap van de Beroepsvereniging aangeboden. Dit werd tastbaar gemaakt met voor ieder een mooi ingelijste oorkonde, begeleidt door een mooie bos bloemen.

De tekst op de oorkonde:

Het bestuur van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs benoemt tot erelid

Jiska Kopmeiners / Katrien de Graaf

voor haar tomeloze inzet en verdiensten bij het oprichten en opbouwen van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

Gedurende de afgelopen jaren heeft zij de nodige tijd en energie gestoken in het opzetten van de vereniging en het helpen uitgroeien tot een gezonde en bloeiende vereniging. Hiervoor past onze grote erkentelijkheid en dankbaarheid.

Amsterdam, januari 2015

Katrien en Jiska waren erg blij met de erkenning van hun inspanningen, en Katrien benadrukte in haar dankwoord haar waardering voor de wijze waarop het huidige bestuur de taken heeft opgepakt.