ergomassages xHallo, mijn naam is: Do van Kreij.

Met mijn bedrijf Ergomassages ben ik werkzaam in de regio Amersfoort / Utrecht / Amsterdam 

Met mijn massagestoel kom ik bij: Alle bedrijven met een minimum personeelscapaciteit van 10 medewerkers in en rond (regio) Amersfoort, Utrecht en Amsterdam 

Ik werk: alleen

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseuse: mensen preventief helpen tegen de werk gerelateerde klachten zoals stijve nek, schouders, last in armen en handen. Dat ene momentje van rust geven in de drukke levensstijl waar zoveel mensen zelf geen tijd voor nemen.

Soort opdrachten/manier van werken: Ik kom naar de bedrijven toe met mijn speciaal aangepaste luxe stoel voor stoelmassages om uw medewerkers een 20 minuten durende drukpunt massage te geven. 

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: Effectief de klachten zoals stijve spieren in nek, schouders, hoofd, armen en handen behandelen en tips meegeven voor achter het bureau om deze vervelende dagelijks terugkerende klachten te helpen voorkomen.

Website: www.ergomassages.com