online workshop Melt 25 april

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

 • Dit bijeenkomst is voorbij.

online workshop Melt 25 april

25 april 10:00 - 12:30

Gratis

Zondag 25 April hebben toch nog een keer een online workshop.
I.v.m. de vakantie die dan in verschillende delen van het land aan de gang zijn hebben we gekozen voor alleen een ochtend workshop. 
Deze zal van 10.00 tot 12.30 zijn. De kosten zijn € 5,00 voor leden dit is incl. een Melt balletje. 
LET OP! je kunt je ticket kopen t/m 20 april dit, omdat de Melt balletjes nog verzonden moeten worden. Let ook goed op of jouw adres dat bij ons bekend is klopt!

 

 • Melt methode 

  Een blije stoelmasseur zijn en blijven, hoe doe je dat?
  Docent Rob Beenker neemt je mee in “Taking care of number one”, oftewel: zorg goed voor jezelf.

  In deze workshop die ik voor stoelmasseurs ga geven, neem ik je mee in de wereld van fascia en spieren. Preciezer: in de klachten die je als masseur kunt oplopen en hoe je daar met fascia zelfbehandeling van af kunt komen als je eraan ten prooi bent gevallen en ervan vrij blijft als je er geen last (meer) van hebt.

  Welke klachten krijgen wij stoelmasseurs? Persoonlijk ken ik die aan mijn handen en armen, door overbelasting. Wat zijn de factoren die een rol spelen bij het verhelpen van die klachten en hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen. Wat voor routine gebruik ik zelf?

  Dat is wat ik je wil laten meemaken in deze workshop door het leren werken met de MELT methode van Sue Hitzmann.

 • Over ROBBEE®

  Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde. 

   

  De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

  Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

  Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

  Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer.

Gegevens

Datum:
25 april
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
Gratis
Bijeenkomst Categorie:

Locatie

online via Zoom

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar