Workshop Beter ademen/ Melt 1 november 2020 GEANNULEERD

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

• Dit bijeenkomst is voorbij.

Workshop Beter ademen/ Melt 1 november 2020 GEANNULEERD

1 november 2020 09:30 - 16:00

€ 70

Beter ademen is een workshop die oorspronkelijk 19 april gepland stond en Melt is de workshop van 13 september. Deze zijn beide niet doorgegaan wegens Corona.  De deelnemers van de oorspronkelijke lijst zijn nu benaderd en vanaf nu kunnen alle leden een plek reserveren.  Voor leden kost deze workshop € 10,= dus vergeet niet in te loggen.

09.40-10.00 Ontvangst

10.00-13.00 Beter Ademen door Nanette Hagedoorn

13.00-13.45  Lunch aangeboden door de BvS

13.45-16.00 Melt door Rob Beenker

• Ontdek de wondere wereld van de adem.

Ademen zou je kunnen zien als een interne massage. Met de methode Beter Ademen kun je zowel ontspannen als energie

opdoen. Daarnaast werkt beter ademen op alle niveaus door: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Beter ademen is een snelle en doeltreffende (en geregistreerde) methode om de ademhaling omlaag te brengen en zelf tot rust te komen. De methode kan hyperventilatie, slaapproblemen en veel andere gezondheidsklachten oplossen, helpt pijn te verzachten en bevordert persoonlijke groei en bewustwording.

In deze workshop maken we kennis met de wondere wereld van de adem. Je  herontdekt je natuurlijke adempatroon en ervaart dat je geen adem hoeft te halen, maar dat adem er altijd is als je uitademt en ontspant. Het is een simpele en verrassende methode waarin je veel over jezelf kunt ontdekken.

De workshop kun je doen voor jezelf maar ook krijg je een aantal direct toepasbare oefeningen voor je cliënten.

Docent : Nanette Hagedoorn       https://www.springtrainingencoaching.nl

• Melt methode

Een blije stoelmasseur zijn en blijven, hoe doe je dat? Docent Rob Beenker neemt je mee in “Taking care of number one”, oftewel: zorg goed voor jezelf.

In deze workshop die ik voor stoelmasseurs ga geven, neem ik je mee in de wereld van fascia en spieren. Preciezer: in de klachten die je als masseur kunt oplopen en hoe je daar met fascia zelfbehandeling van af kunt komen als je eraan ten prooi bent gevallen en ervan vrij blijft als je er geen last (meer) van hebt.

Welke klachten krijgen wij stoelmasseurs? Persoonlijk ken ik die aan mijn handen en armen, door overbelasting. Wat zijn de factoren die een rol spelen bij het verhelpen van die klachten en hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen. Wat voor routine gebruik ik zelf?

Dat is wat ik je wil laten meemaken in deze workshop door het leren werken met de MELT methode van Sue Hitzmann.

Voor geïnteresseerden neem ik MELT attributen mee om desgewenst na afloop aan te schaffen. Het MELT boek kun je nu al bestellen via triggershop.nl

Over ROBBEE®

Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde.

De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer.

Datum:
1 november 2020
Tijd:
Kosten:
€ 70
Bijeenkomst Categorie:

Hondensportvereniging Amersfoort
Sportpark Zielhorst 4
Amersfoort, 3822ZT

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar