Online workshop Ondernemen doe je zo…. 28-02-2021

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

• Dit bijeenkomst is voorbij.

Online workshop Ondernemen doe je zo…. 28-02-2021

28 februari 11:00 - 16:00

Marja van der Ende geeft antwoord op al jouw vragen.
Hoe word ik een goede/ betere ondernemer?  Hoe maak ik een goede natuurlijke pitch?

Ze begint met een “spreekuur” waarin je kunt aangeven waar jij tegenaan loopt met je onderneming/praktijk. Dit kan bv zijn:” hoe overleeft mijn praktijk zonder klanten, hoe ga je om met machteloosheid, bel je zomaar een bedrijf op om je te promoten etc. etc.” Daarna hebben we pauze en gaat Marja zich voorbereiden op de workshop van de middag. Ze gaat de workshop zoveel mogelijk aanpassen op de vragen die tijdens het spreekuur zijn gesteld.

Marja is in het verleden actief geweest als spreker, docent en schrijver over ondernemen als gezondheidsprofessional. Haar gepubliceerde artikelen uit vakbladen en meer informatie over haar boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen, zijn te vinden op de website vrijenblijzelfstandigondernemen.nl. of kijk op de website van Marja van der Ende .

programma:

Marja van der Ende

10.50-11.00 “Inloop”

11.00-12.00 “Spreekuur”: geef aan waar jij tegenaan loopt

12.00-13.00 Pauze

13.00-16.00 Vervolg workshop zoveel mogelijk gericht op punten uit het spreekuur

Aanmelden kan vanaf nu t/m donderdag 25 februari.

Let op je krijgt uiterlijk zaterdag 27 februari 15.00 de mail met de inloggegevens voor Zoom.
Heb je niets ontvangen bel dan even met één van ons.
(Wendy 06-1319 5133 of Monique 06-3433 7996)

De Workshop kost voor leden € 5,= en voor niet leden € 35,=
Zorg dat je ingelogd bent als lid voor de korting.

Datum:
Tijd:
Kosten:
Bijeenkomst Categorie:

online via Zoom

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar