GEANNULEERD Guasha voor op de stoel 29 november 2020

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

GEANNULEERD Guasha voor op de stoel 29 november 2020

29 november 2020 09:30 - 16:00

Gratis – € 70

Beste allemaal,

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Harris Sleegers van het opleidingsinstituut “Guasha Opleidingen Santai.

Bijna twintig jaar hou ik me intensief bezig met de guasha therapie en leidt cursisten op tot Santai Guasha therapeuten in binnen- en buitenland. Vanuit mijn functie als shiatsu-therapeut ben ik destijds overgestapt naar de guasha therapie. Toen ik daarmee begon was Guasha nog helemaal niet bekend in Nederland en heb ik deze techniek door middel van wat cursussen in Nederland en Duitsland, vooral zelf verder ontwikkeld. Van de “bij-techniek” (iets wat je er bij kunt doen) zoals ook cupping en moxa, heb ik guasha door de jaren heen verder ontwikkeld tot een op zichzelf staande therapie. Door o.a. mijn eigen visie en andere technieken is de Santai Guasha® therapie tot stand gekomen.

Voor hen die nog niet eerder van Guasha hebben gehoord, kan je altijd eens een kijkje nemen op mijn websites www.guashatherapie.nl en www.guasha-opleidingen.nl

Onlangs ben ik benaderd door jullie beroepsvereniging om een workshop te geven betreffende Guasha voor stoelmasseurs. Dit vond ik meteen heel interessant en uitdagend om de Guasha therapie een “nieuwe dimensie” mee te geven. Zoals o.a. guasha technieken om toe te passen over kleding heen tijdens een stoelmassage, het geven van een hoofdbehandeling, maar ook de cursisten de schraaptechniek aan te leren, die men op een verantwoorde manier kan gebruiken, als men iemand met Guasha wil behandelen in een massagestoel.

Ik hoop velen van jullie te mogen begroeten op zondag 29 november en samen met jullie een inspirerende, interessante en grensverleggende workshop te zullen hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Harris Sleegers

Deze workshop is te boeken vanaf 29 september

Programma:

09.40 – 09.55 ontvangst

10.00 – 12.15 programma deel 1 

12.15 – 13.00 lunch aangeboden door de BvS

13.00- 16.00  programma deel 2

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
Gratis – € 70
Bijeenkomst Categorie:

Locatie

Esoterra, Bilthoven
PC Staalweg 50
Bilthoven, Utrecht 3721 TJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0343-756 386
Site:
https://www.massageopleiding-esoterra.nl/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar