9 okt 2022 workshop guasha voor op de stoel

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

9 okt 2022 workshop guasha voor op de stoel

9 oktober 10:00 - 16:00

€82,50

9 oktober Guasha voor op de stoel

Beste allemaal,

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Harris Sleegers van het opleidingsinstituut “Guasha Opleidingen Santai.

Bijna twintig jaar hou ik me intensief bezig met de guasha therapie en leidt cursisten op tot Santai Guasha therapeuten in binnen- en buitenland. Vanuit mijn functie als shiatsu-therapeut ben ik destijds overgestapt naar de guasha therapie. Toen ik daarmee begon was Guasha nog helemaal niet bekend in Nederland en heb ik deze techniek door middel van wat cursussen in Nederland en Duitsland, vooral zelf verder ontwikkeld. Van de “bij-techniek” (iets wat je er bij kunt doen) zoals ook cupping en moxa, heb ik guasha door de jaren heen verder ontwikkeld tot een op zichzelf staande therapie. Door o.a. mijn eigen visie en andere technieken is de Santai Guasha® therapie tot stand gekomen.

Voor hen die nog niet eerder van Guasha hebben gehoord, kan je altijd eens een kijkje nemen op mijn websites www.guashatherapie.nl en www.guasha-opleidingen.nl

Onlangs ben ik benaderd door jullie beroepsvereniging om een workshop te geven betreffende Guasha voor stoelmasseurs. Dit vond ik meteen heel interessant en uitdagend om de Guasha therapie een “nieuwe dimensie” mee te geven. Zoals o.a. guasha technieken om toe te passen over kleding heen tijdens een stoelmassage, het geven van een hoofdbehandeling, maar ook de cursisten de schraaptechniek aan te leren, die men op een verantwoorde manier kan gebruiken, als men iemand met Guasha wil behandelen in een massagestoel.

Ik hoop velen van jullie te mogen begroeten op zondag 9 oktober en samen met jullie een inspirerende, interessante en grensverleggende workshop te zullen hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Harris Sleegers

Programma:
09.45-10.00 inloop
10.00-12.30 workshop
12.30-13.30 lunch verzorgt door de BvS
13.30-15.45 workshop
15.45-16.15 uitloop, opruimen

Vergoeding
voor leden :        € 22,50
voor niet leden: € 82,50

Aanmelden: kan vanaf 09-08-2022

Let op ! De ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid.
Ook zijn bepaalde tickets alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

 

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€82,50
Bijeenkomst Categorie:

Locatie

NGS Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 26
Bilthoven, 3723MB
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
aanmelden voor workshop 9 okt guasha voor op de stoel
82,50
10 beschikbaar