26 juni Rebalacing

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

• Dit bijeenkomst is voorbij.

26 juni Rebalacing

26 juni 10:00 - 16:00

€82,50

Op zondag 26 juni organiseert de BvS de workshop contact maken met je hart in je handen/Rebalancing, gegeven door Kees Wagenaar.

Wat is Rebalancing®

In de Rebalancing staat werkelijk contact centraal, met jezelf en de ander. Via Rebalancing kun je leren vrijer en zelfbewuster in het leven te staan. Een massage vanuit de Rebalancingvisie is gericht op ontspanning en bewustzijn. En dat begint bij jezelf, bij degene die masseert.

Vanuit zijn achtergrond als Rebalancer heeft Kees samen met een collega een eigen Rebalancing Stoelmassagetraining opgezet. Tijdens de workshop Stoelmassage komen er verschillende technieken aan de orde uit de Rebalancing, en uit de energetische en de klassieke massage. Er wordt aandacht besteed aan grondingsoefeningen, zodat je goed in je eigen lichaam aanwezig bent. Kees vindt het belangrijk dat je leert een stoelmassage te geven op een manier die bij jou past en die is afgestemd op degene die gemasseerd wordt. Masseren vanuit je hart, zonder dat je jezelf weggeeft of het idee hebt dat je heel hard moet werken. Less is more!

Kees Wagenaar

Wie is Kees Wagenaar

Geboren in Noord-Holland, nu bijna 54 jaar geleden, ben ik op mijn 22e naar Friesland verhuisd. Ik ben daar tot mijn 33e jaar veehouder geweest, en voelde op een bepaald moment in mijn leven dat ik andere dingen mocht gaan doen. Ik ben me gaan verdiepen in massage, van sportmassage en klassieke massage tot een holistische ontspanningsmassage, en voelde meer en meer dat ik mensen zou willen begeleiden, in het samen kijken naar wat een klacht je eventueel kan zeggen. Dus een laagje dieper te gaan. Ik heb in 2001 de 3-jarige beroepsopleiding tot Rebalancer afgerond en hiervan mijn beroep gemaakt. Daarnaast run ik samen met mijn vrouw Annemarie Het ZonneHuis, een duurzame zonnige groepsaccommodatie en cursuscentrum. Ik verdiep me in gezonde voeding en trainingen om het immuunsysteem sterk te maken, door onder andere ademtechnieken en koudetraining door bijvoorbeeld winterzwemmen. Tevens begeleid ik cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Programma:
09.45-10.00 inloop
10.00-12.30 workshop
12.30-13.30 lunch verzorgt door de BvS
13.30-15.45 workshop
15.45-16.15 uitloop, opruimen

Vergoeding
voor leden :        € 22,50
voor niet leden: € 82,50

Aanmelden: kan vanaf 26-04-2022

Let op ! De ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid.
Ook zijn bepaalde tickets alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

Datum:
Tijd:
Kosten:
€82,50
Bijeenkomst Categorie:

NGS Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 26
Bilthoven, 3723MB

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar