20 febr 2022 workshop “werken vanuit jouw centrum” met ALV en nieuwjaarsbijeenkomst

Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

• Dit bijeenkomst is voorbij.

20 februari 10:00 - 16:00

Nieuwjaarsbijeenkomst, ALV met de workshopWerken vanuit jouw centrum”

Workshop “werken vanuit jouw centrum”

Hoe putten we kracht uit onze vorm voor het uitoefenen van kwaliteit behandelingen?
Meestal hebben we als stoelmasseurs 15 a 20 minuten de tijd per persoon op kantoor. En de aantallen kunnen hoog oplopen.
Om onze energieniveau in balans te houden leunen we letterlijk op technieken die gebaseerd zijn op werken op de massagestoel. We werken anders te hard.
Er zijn verschillende vormen ontwikkeld door de jaren heen voor dit moderne apparaat en een ieder heeft zijn/haar eigen manieren. We zullen ons aanpassen aan degene die op de stoel komt te zitten.

Tijdens deze workshop gaan we ons focussen op wat de meesters “de centrum” noemen;
Dantian in het Chinees, Hara of Tanden in het Japans, Kundalini in het Indiaas en Tenaga Dalam in het Javaans.
Vanuit deze kracht van binnen uit gaan we een kata of kembangan doen waar we een holistische aanpak gaan beoefenen.

Focus op o.a.;

• Strekkingen
  • Acupressuur
  • Kwaliteit van aanraken
  • Ruimte
  • Balans

Al deze elementen komen veelvuldig voor in de martiale kunsten.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mijn achtergrond daar in en in dans, voor hebben gezorgd dat ik met minder moeite massagebehandelingen heb kunnen geven. Desalniettemin zijn we nog steeds aan het leren en is het een kwestie van oefenen.
En vooral plezier in hebben!

Cleo Tjitrodipo

Programma:

9.45-10.00         inloop
10.00-11.15        ALV (deze is ook online bij te wonen) maar live met koffie/thee en wat lekkers
11.30-13.30        workshop werken vanuit jouw centrum of workshop Atlas massage(opgeven via andere bijeenkomst)
13.45-15.45        proosten op het nieuwe jaar met een late lunch en bijkletsen. Er is ook gelegenheid
                            om uit te wisselen (Atlasmassage te oefenen)

Vergoeding
 gratis, alleen voor leden

Aanmelden: kan vanaf 20-12-2022

Let op ! De ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid.
Ook zijn bepaalde tickets alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

Datum:
Tijd:
Kosten:
Bijeenkomst Categorie:

NGS Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 26
Bilthoven, 3723MB

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar