wim-von-rotzHallo, mijn naam is: Wim von Rotz

Met mijn praktijk/bedrijf Handen Werk ben ik werkzaam in de regio Groningen en Noordoost Drenthe.

Met mijn massagestoel kom ik bij: (soort bedrijven/ instellingen): weinig bedrijven. Ik ben meestal te vinden op beurzen en markten door heel het land. Af en toe bij een middelgroot bedrijf in en rond Groningen.

Ik werk alleen/samen met: Ik werk alleen en soms samen met collega’s. De beurzen en markten doe ik meestal samen met Aukje Brunia van Handkracht massage.

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseur: soort opdrachten/manier van werken. Het contact met mensen, de verhalen, merken hoe mensen even hun dagelijkse spanningen kunnen vergeten en genieten van een moment voor hun zelf. De contacten op de markten en beurzen met andere standhouders.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: De rust die ik heb en die ik overbreng op mijn cliënten als zij op de stoel zitten. Een luisterend oor bieden en een gevoel van geborgenheid kunnen geven. Dit komt ook goed van pas bij mijn andere activiteiten als begeleider van mensen met een PGB.

Meer informatie: Neem contact op en vraag wat u wil weten.

Website: www.handen-werk.nl.