Op zaterdag 3 februari vond de workshop Indiase hoofdmassage plaats, verzorgd door Esoterra. Het verslag van de workshop tref je hier.
Afgelopen zaterdag hebben Jacqueline en ik onze eerste massage workshop bij isotera in Bilthoven mogen ervaren.
Als nieuwelingen bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs waren we blij verrast door de geweldige organisatie, de toffe groep en de meer dan geweldige workshop Indiase hoofdmassage.
Een mooie unieke massage vorm met vooral ontspannende technieken die erg geschikt zijn voor mensen die erg in hun hoofd zitten.
Veel geleerd veel moois gezien een verrijking voor de stoelmassages die we met passie geven.
Het heeft onze verwachtingen overtroffen. wat heerlijk is het is het om van zo’n enthousiaste groep mensen deel uit te mogen maken.
Een volgende keer zijn we zeker van de partij.
Hartelijke groet Jacqueline Huigsloot en Chris Hellendoorn

Was je erbij? Graag horen we wat je er van vond! Hulpvragen daarbij zijn bijvoorbeeld:

• wat vond je ervan?
  • wat heb je geleerd?
  • hoe ga je ermee aan de slag?
  • wat zou jij anders doen?
  • heb je aanvullingen?
  • wat wil je zeggen tegen de leden die er niet bij waren?

Je kunt je reactie hieronder achterlaten. Alvast bedankt!