Ook dit jaar stond de BvS weer op de Massage vakbeurs in Hoevelaken. De beurs was deze keer verdeeld over twee hallen en vond plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart. Met ruim 3000 bezoekers en 100 exposanten was er weer genoeg te doen, te zien en te ontdekken.

De stand van de BvS is goed bezocht. Naast leden die de beurs bezochten, hebben we ook nieuwe mensen mogen informeren over het reilen en zeilen van de BvS. De beurs heeft een aantal nieuwe leden opgeleverd.

De Massage vakbeurs is voor de BvS een uitstekende locatie om bekenden te ontmoeten, collega’s te spreken spreken en nieuwe partijen te leren kennen. Ook is het fijn om informatie te vergaren waar de leden iets mee kunnen, en om nieuwe snufjes, gadgets en workshop ideeën op te doen.

Dit jaar voor het laatst met de huidige samenstelling als bestuur. Na zes jaar actief te zijn geweest heeft Judith Kroon zich teruggetrokken om het haar delen van het bestuursstokje door te geven.

Algemene ledenvergadering

Net als de vorige jaren, is de algemene ledenvergadering nu ook op de Massagevakbeurs gehouden. Op deze alv was ook een van de oprichters aanwezig: Jiska Kopmeiners. En met reden: deze alv stond in het teken van een bestuursoverdracht. Dit jaar trekt Judith Kroon zich terug uit het bestuur.

Met veel plezier en verve heeft Judith zich de afgelopen 6 jaar ingezet voor het organiseren en coördineren van interessante workshops voor de leden. De afgelopen vier jaar heeft Judith ook de voorzittersrol op zich genomen. De overdracht van de voorzittershamer naar Martin Velthuizen is tijdens de alv onder het toeziend oog van leden overgedragen. Wendy Pruimboom wordt momenteel ingewerkt en zal de workshops en intervisie sessies op zich nemen.

De overdracht van de bestuurdershamer is hier te vinden: . IMG_2157

Massagevakbeurs 2019

Volgend jaar staat de Massagevakbeurs gepland op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019. De BvS zal er weer bij zijn. Zien we jou daar ook?

Was je erbij? Graag horen we wat je er van vond! Hulpvragen daarbij zijn bijvoorbeeld:

• wat vond je ervan?
  • wat heb je geleerd?
  • hoe ga je ermee aan de slag?
  • wat zou jij anders doen?
  • heb je aanvullingen?
  • wat wil je zeggen tegen de leden die er niet bij waren?

Je kunt je reactie hieronder achterlaten. Alvast bedankt!

2 Responses to Terugblik Massagevakbeurs en ALV 2018
  1. De beurs groeit maar jullie groeien mee. Actieve vereniging, goed bezig, leuke activiteiten, ga zo door!

2. Judith Kroon heeft bergen verzet en daar wil ik haar, nogmaals, heel erg voor bedanken.

In het stukje staat alleen mijn naam verkeerd😊

Jiska Kopmeinders en het is Jiska Kopmeiners