Hallo, mijn naam is: Wendy Pruimboom

Met mijn praktijk/bedrijf Alle tijd ben ik werkzaam in de regio Brabant maar voor een hele dag of een leuke opdracht ook daarbuiten. Auto rijden vind ik zeker geen straf.

Met mijn massagestoel kom ik o.a.: Bij particulieren in en rondom mijn dorp Heeswijk-Dinther. Grote en kleine Bedrijven, markten, stomavereniging en een mooie boomhut suite. Tot ongeveer een uur rijden vanaf mijn huis in Brabant.

Ik werk :Vaak Alleen , maar met grotere opdrachten samen met andere zzp’ers

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasse: Ik vind zo’n beetje alles leuk, begin een vakidioot te worden 😉, Als mijn klanten gelukkig/tevreden zijn dan ben ik dat ook. Daar krijg ik energie van.

Hoe is het zo gekomen:

Na 18 jaar op kantoor te hebben gewerkt met daarnaast een passie voor het kappersvak heb ik in 2015 het roer omgegooid en ben als zelfstandige begonnen. Ik heb geen praktijk/salon maar ga naar mijn klanten toe. Als kapster en of stoelmasseuse. Deze keuze heb ik bewust gemaakt. Ik ben een gevoelsmens en zorg graag voor mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Hierdoor zijn mijn klanten dan ook tussen de 20 en 90.
Ieder heeft zijn eigen reden om graag thuis geholpen te worden. Sommige klanten voorzie ik eerst van een mooi kapsel met een praatje en daarna een heerlijke ontspannen stoelmassage evt. aangevuld met Shamballa Reiki. Deze kan over de kleding heen of met lekkere warme olie op de huid. Ook mijn bamboe stokken mogen zeker niet ontbreken. Soms zijn mensen niet in de gelegenheid om op mijn stoel te zitten dan krijgen ze gewoon een lekkere handmassage of hoofdmassage in hun eigen (rol)stoel.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: zijn in december beoordeeld door een mystery guest van het massage magazine. Daar stond o.a. in dat ik mijn vak met veel enthousiasme en toewijding doe. En dat ze zich daarom al snel bij mij in goede handen voelde. Mijn naam Alle tijd doe ik eer aan, ik gaf oprecht de indruk dat ik alle tijd voor haar had. Uitslag een 9.
Normaal hou ik er niet zo van om opgehemeld te worden (net als jullie waarschijnlijk), maar ik moet zeggen zo’n stukje voelt verdomd goed. 😉

Omdat ik zo enthousiast ben over ons vak, jullie als collega’s en de beroepsvereniging wil ik graag mijn steentje bijdragen om stoelmassage nog meer op de kaart te zetten en leuke gezellige bijeenkomsten te organiseren. Ik heb me daarom opgegeven voor het bestuur van de BvS. (zit nog in mijn proeftijd )

Meer informatie:

Website: www.alletijd.nu