Hallo, mijn naam is: Rob Beenker

Met mijn praktijk/bedrijf Robbee Vitaliteitsmassage ben ik vanuit Hoorn werkzaam in Noord-Holland.

Met mijn massagestoel kom ik bij grote en kleine bedrijven/instellingen. Maar ook in mijn praktijk aan huis gebruik ik mijn stoel veel.

Ik werk alleen maar ook graag samen met collega’s, bijvoorbeeld op beurzen en feesten.

Massage is mijn lust en mijn leven. Ik masseer al vanaf rond mijn twintigste, toen alleen nog met vriendinnetjes, maar begon pas op mijn 36e met mijn eerste beroepsopleiding, de School voor Massage in Amsterdam. Daarna kwam ik een stoelmasseur tegen die me liet voelen wat stoelmassage was en bij de eerste aanraking wist ik: zo ga ik mijn brood ook verdienen.

Inmiddels is dat al ruim 20 jaar geleden. In die tijd heb ik zo’n 10 jaar shiatsu gestudeerd en heb ik ruim een decennium les en leiding gegeven aan de Opleiding Triggerpointcoach. Sinds ik daarmee gestopt ben kan ik weer lekker veel masseren. Met olie of door de kleding heen, (deels) bloot of gekleed, dat maakt niet uit.

Zin om een keer uit te wisselen? Je bent altijd welkom: sms, bel of mail me!

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied:

Het mooist vind ik het om in zachtheid pijnlijke plekken of blokkades op te lossen. Ook lesgeven is nog steeds een passie, waarbij ik haarfijn kan laten voelen hoe je triggerpoints kunt vinden.

Website: www.vitaliteitsmassage.nl