Dit is de Nieuwsbrief van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs van september 2017. Onderwerpen:

• agenda
• aankomende workshops
• ledenenquête
• beurs Internationaal Therapeut
• in de spotlight: Jet Rienks
• nieuwsbrief Balens

Agenda voor de komende maanden

Maar daarna gaan we weer los! Onze agenda voor de bijeenkomsten van de komende drie maanden ziet er als volgt uit. Kijk voor meer informatie ook op onze website, Facebook-pagina en updates van LinkedIn.

Datum/Tijd Evenement
07/10/2017
Thai massage voor stoelmasseurs, werken in verbinding vanuit TaiJi principes
Touch Pro, Rotterdam
07/11/2017
Stoelmassage uitwisselmiddag Weert
Foyer Bethelkerk Weert, Weert Limburg
12/12/2017
Stoelmassage uitwissel avond Bilthoven
Esoterra, Bilthoven

Aankomende workshops

Thai massage voor stoelmasseurs, werken in verbinding vanuit TaiJi principes

IMG_5752Op zaterdag 7 oktober herhaalt de BvS de workshop Thai massage voor Stoelmasseurs met als thema Werken in verbinding vanuit Taiji-principes. De workshop wordt gegeven door Howdy Tio van Thai Touch.

Het doel van deze intensieve dag is om je moeiteloos met een verfrissende kijk in een flow te leren dansen met wat je het liefst doet. Ook wat meer on-orthodoxere manier van werken zal aan bod komen.

Voor deze workshop zijn eerst de reservekandidaten van de vorige workshop benaderd, daarna is de inschrijving geopend. Inmiddels is de workshop volgeboekt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst, zie deze pagina op de website.

Stoelmassage uitwisselbijeenkomsten

Naast de landelijke bijeenkomsten zijn er ook regionale initiatieven. Bedoeld voor leden en niet-leden, voor uitwisseling van ervaringen en massages. De komende maanden staan er weer twee bijeenkomsten op het programma, zie de Agenda hierboven.

Wil jij zelf iets opzetten in jouw regio? Neem contact op met de BvS, we helpen je er graag bij! In overleg is er enig budget beschikbaar voor zaalhuur en/of consumpties. Ook is er promotiemateriaal beschikbaar om uit te delen aan niet-leden.

Uitwisselavond Ede op 6 september 2017

Met 5 stoelmasseurs (3 leden en 2 introducees) waren we deze avond te gast bij Balanzic in Ede. Het was een prettige ruimte om in te werken, met plaats voor nog 2-3 stoelen, naast de 3 stoelen die we nu nodig hadden.

Een heerlijke avond, die zeker voor herhaling vatbaar is! We zouden dit in onze regio graag 2x per jaar willen houden (bijv. ergens in september en maart). Er is zeker nog ruimte voor meer deelnemers, die willen uitwisselen, dus we kijken al uit naar volgend jaar.

Zie het verslagje met foto’s in dit artikel op de website.

Terugblik workshop Medical Taping 16 september

Op 16 september 2017 is de workshop Medical Taping in Ede verzorgd door Hanneke Heij. De workshop was helemaal volgeboekt. De deelnemers hebben het flink naar hun zin gehad, en kennis opgedaan die ze in de praktijk kunnen inzetten.

Zie ook dit artikel op de website met enkele reacties van deelnemers.

Terugblik weekend retreat Geven en Ontvangen

Wow, wat was er veel te ontvangen op het weekend retreat ‘Geven en Ontvangen’ dat de BvS het weekend van 15-17 september in Exmorra organiseerde. De rust van het Friese platteland, de warme sfeer in het Zonnehuis, het heerlijke eten van Annemarie, de prachtige workshops van Judith en Kees en de openheid en vertrouwdheid die er meteen was tussen de deelnemers.

Zie ook dit artikel op de website met enkele reacties van deelnemers.

Ledenenquête

De jaarlijkse tevredenheids-enquête onder de leden zit er weer aan te komen! Je ontvangt per e-mail hiervoor een uitnodiging. Voor het maken van de plannen voor 2018 is de inbreng van jullie, leden erg belangrijk. De vereniging is er immers voor jou!

Dus: houd je mailbox in de gaten, en vul de enquête in. Alvast bedankt!

Internationaal Therapeut Beurs

Op zaterdag 18 november zal de BvS rondlopen op de Internationaal Therapeut Beurs in Houten. Zien we jou daar?

In the Spotlight: Jet Rienks

In een kort stukje stelt Jet Rienks zich aan je voor. Lees meer In the Spotlight.

Wil jij ook je zichtbaarheid vergroten? Laat je zien in the Spotlight!

759532_50360055Deze rubriek is bedoeld om geïnteresseerde leden naamsbekendheid te geven en in de spotlight te zetten. Dit is een uitstekende manier om jouw praktijk bekend te maken en tegelijkertijd de naamsbekendheid van stoelmassage in Nederland te vergroten. Kijk hier voor een overzicht van wie je al voorgingen!

Wil je zelf In de Spotlight? Ga naar de website op deze pagina!

Nieuwsbrief Balens Verzekeringen

Graag maken wij onze abonnees attent op de nieuwsbrief van Balens Verzekeringen. We sturen niet die hele nieuwsbrief door, maar alleen deze link waarmee je ‘m kunt lezen. Veel leesplezier!