Dit is de Nieuwsbrief van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs van juni 2019

• Stoelmassage In The Picture
• Programma Jubileumweekend
• Updates op de website

Agenda voor de komende maanden

De BvS organiseert diverse bijeenkomsten, waar onze leden, en ook niet-leden van harte welkom zijn. Onze agenda voor de bijeenkomsten van de komende maanden ziet er als volgt uit. Kijk voor meer informatie ook op onze website, Facebook-pagina en updates van LinkedIn.

Datum/Tijd Evenement
23/06/2019
Cursus Indiase hoofdmassage op 23 juni (volgeboekt)
Esoterra, Bilthoven
23/06/2019
Interactieve Lezing/workshop over Chronische pijn 23 juni
Esoterra, Bilthoven
06/07/2019
Uitwisselochtend in Groningen (Hoogkerk) 6 juli 2019
Verenigingsgebouw De Olle Kerk, Groningen
01/09/2019
Stoelmassage in the picture – 1 september 2019
diverse plaatsen in Nederland, ook bij jou?
20-23/09/2019
Jubileumweekend 20 tot en met 23 september 2019
Vakantieoord het Caitwickerzand, Uddel
01-03/11/2019
Weekend retreat Geven en Ontvangen
Het Zonnehuis, Exmorra

Let op: aanmelding opent normaal gesproken 2 maanden vóór de bijeenkomst. Is een workshop al vol? Schrijf je dan in voor de reservelijst! Aanmeldingen van de reservelijst krijgen de volgende keer dat deze workshop georganiseerd wordt als eerste de gelegenheid om een ticket te kopen. Daarna vervalt de reservelijst en gaat de aanmelding open voor iedereen.

Aankomende workshops

Interactieve Lezing/workshop over Chronische pijn 23 juni

Wat vertelden de deelnemers van vorig jaar?

Daar waren natuurlijk masseurs met klanten met chronische pijnklachten, maar ook die zelf last hadden. Ze konden de oefeningen direct inzetten in hun leven en praktijk.

Door de bredere visie door Hanneke aangereikt, werden ze zelf veel bewuster van het totaal van de situatie. En ontdekten en leerden een scala aan mogelijkheden om deze klanten wel te kunnen helpen. Hanneke speelt in op vragen uit de groep, dus to the point en zeer waardevolle informatie.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! meer informatie en aanmelding

Terugblik Workshop Handmassage 19 mei 2019

Stefan van Rossum, docent en eigenaar van Esoterra heeft ons deze dag wegwijs gemaakt met de technieken rondom handmassage. Een kennismaking met de mede-cursisten schepte direct een band. Allemaal stoelmasseurs die een verdiepingsslag wilden maken. Stefan legt alles met veel passie voor zijn vak uit. De technieken werken ontspannend op de ontvanger maar ook voor mij als masseur. Handmassage kan perfect worden toegepast bij patiënten in ziekenhuizen of bewoners in verpleegtehuizen. Na de zeer goed verzorgde lunch kregen we de gelegenheid om een complete handmassage van een half uur uit te voeren op elkaar. Ik viel ervan in slaap, hoe relaxed is dat! Een mooie leerzame dag in Bilthoven. Dank je wel vereniging dat eenieder de kans krijgt om voor zo’n klein bedrag iets moois terug te krijgen.

John van Velzen
Human Touch
Praktijk voor Massage & Coaching

Dankjewel John!

Terugblik workshop Taking Care of Number One door Rob Beenker op 19 mei

De deelnemers waren zo onder de indruk van de cursus van Rob, met de Meltmethode en triggerpoint, dat woorden tekort schoten. De foto laat enkele mogelijkheden zien, waarmee de groep zeer enthousiast bezig is geweest. Waarna iedereen zeer tevreden huiswaarts ging, verrijkt met waardevolle kennis en bedankjes aan Rob voor deze interessante dag!