Dit is de Nieuwsbrief van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs van januari 2020.

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

• Agenda
• Nieuwjaarsbijeenkomst
• Aankomende workshops
• Contributiefactuur 2020


Agenda voor de komende maanden

De BvS organiseert diverse bijeenkomsten waar zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn. Onze agenda voor de bijeenkomsten van de komende maanden ziet er als volgt uit. Kijk voor meer informatie ook op onze website, Facebook-pagina en updates van LinkedIn.

Datum/Tijd Evenement
26/01/2020
10:30 – 16:00
Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 26 januari
Wellness & Aromatherapie, Klarenbeek
09/02/2020
09:30 – 17:15
workshop reanimatie AED zondag 9 febr
Esoterra, Bilthoven
16/02/2020
09:45 – 16:00
workshop het geheim van shiatsu zondag 16 febr
KenKon, Integral Life & Training Centre, Wageningen
13/03/2020 – 14/03/2020
10:00 – 17:00
Massage- ComplementairVakbeurs 13 en 14 maart 2020
Euretco, Hoevelaken
14/03/2020
11:30 – 13:30
Algemene ledenvergadering 14 maart 2020
Euretco, Hoevelaken
29/03/2020
09:45 – 16:00
verdiepingsworkshop tinnitus en stoelmassage zondag 29 maart
Esoterra, Bilthoven
19/04/2020
09:45 – 16:00
workshop beter ademen zondag 19 april
Esoterra, Bilthoven

Let op: aanmelding opent normaal gesproken 2 maanden voor de bijeenkomst. Is een workshop al vol? Schrijf je dan in voor de reservelijst! Aanmeldingen van de reservelijst krijgen de volgende keer dat deze workshop georganiseerd wordt als eerste de gelegenheid om een ticket te kopen. Daarna vervalt de reservelijst en gaat de aanmelding open voor iedereen.


Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 26 januari

Onze nieuwjaarsbijeenkomst… Daar wil jij bij zijn toch?

Op 26 januari 2020 vieren wij heel graag onze nieuwjaarsbijeenkomst samen met jullie!

Deze keer hebben we 2 hele leuke workshops op het programma staan en kijken we graag nog een keer terug naar ons geweldige 10-jarig jubileumjaar. Wij staan natuurlijk ook te trappelen om samen met jullie te proosten op een knallend begin van ons volgende lustrum!

Ben je nu net lid geworden? Of hoor je al jaren bij onze fijne club? In beide gevallen is deze dag een mooie gelegenheid om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met je collega’s. Gewoon even doen dus…. Klik hier om je aan te melden.

We zien jullie dit jaar graag op de bijzonder mooie locatie in Klarenbeek van Ellen Wagenaar. Neem maar eens een kijkje op haar site https://stichtingwellness.nl. Ellen gaat voor ons de workshop massageolie maken verzorgen.

Haar schoonzus Annemarie, al bekend van het jubileumweekend, gaat een geweldige workshop borrelhapjes maken verzorgen. Het lekkers wat gemaakt wordt bij de workshop van Annemarie mag later door ons allemaal worden geproefd. Zie voor meer info over Annemarie https://www.hetzonnehuis.nl/over-ons.

Tot de 26ste januari!

meer informatie over de nieuwjaarsbijeenkomst en aanmelding


Workshop Basic Reanimatie zondag 9 februari

Kun jij het verschil maken ?

Al heel vaak is er bij de workshops gesproken over Reanimatie en AED. Misschien zou het wel fijn zijn om daar eens een workshop over te doen. Tenslotte kunnen we allemaal een keer in de positie komen dat het fijn zou zijn als je er in ieder geval iets vanaf weet. Mijn antwoord was dan ook: Ik ga er naar kijken………

… En toen stonden we op het BvS Jubileumweekend opeens met iemand die zowat in zijn vlees stikte. Een oplettende man die naast hem zat bleef rustig en handelde zoals het moest en was er uiteindelijk weinig aan de hand.

Meteen kwam het onderwerp Reanimatie weer ter sprake. Ik stond “toevallig” naast Peter Overdevest en die bood aan om een workshop te geven voor de leden. Peter is alleen niet meer bevoegd om een certificaat uit te reiken, maar zijn kennis en kunde is er niet minder door geworden. Peter neemt zijn pop en AED voor ons mee.

De workshop wordt op 9 februari 2x gegeven: een keer ’s morgens en een keer ’s middags. In het midden van de dag is er een lunch, waarbij de ochtend- en middaggroep mooi even kunnen bijkletsen.

meer informatie en aanmelding


Workshop Het Geheim Van Shiatsu zondag 16 februari

Als je een goede Shiatsubehandeling hebt ondergaan weet je het. Er Is Iets Mee. Er is iets herkenbaars, iets speciaals, iets bijzonders aan Shiatsu dat je niet kunt missen.

Maar wat is het? Wat maakt van Shiatsu Shiatsu?

Tijdens deze dag gaat Jaana van Hands On Tao je het geheim verklappen. Zij gaat je leren hoe je van elke stoelmassage behandeling tenminste een klein beetje een Shiatsubehandeling van kunt maken. Ook als je al een Shiatsubehandelaar bent zul je deze workshop wel leuk vinden. Want je zult een nieuw en helder beeld krijgen over wat je nu eigenlijk wel aan het doen bent als je Shiatsu aan het geven bent.

Welkom om je een dag lang samen met andere stoelmasseurs te onderdompelen in heerlijke Shiatsu sferen!

meer informatie en aanmelding


Massage- Complementairvakbeurs 13 en 14 maart 2020

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart staat de BvS op de Massage- Complementair Vakbeurs. Ben je erbij?

Tevens hebben we op die zaterdag onze jaarlijkse Algemene LedenVergadering (ALV), van 11.30-13.30 uur. Alle leden ontvangen hiervoor nog een uitnodiging per e-mail.

Voor meer info: kijk op de website van Sooner Events. Koop je toegangskaart via www.sooner.nl en gebruik onze kortingscode bvs. Je krijgt dan € 5,- korting op de entree.


Contributiefactuur 2020

Er zijn al wat vragen binnengekomen over de contributiefactuur voor 2020. Hier een korte uitleg over de gang van zaken.

Algemeen: 1 maand vóór het verstrijken van je lidmaatschap krijg je hiervoor vanuit het systeem een mailtje. Hierin staat ook de uitnodiging om je lidmaatschap te verlengen. Dat doe je door de aanschaf van het product Lid, voor € 75.

Als je je lidmaatschap niet verlengt krijg je na het verlopen daarvan ook een mailtje. Vanaf dat moment verdwijnt je vermelding van de ledenlijsten en kun je geen gebruik meer maken van de korting op de workshops e.d. Formeel ben je echter nog wel lid van de BvS (want het lidmaatschap loopt statutair tot 31 december). Wie op 31 december geen actief (= betaald) lidmaatschap heeft wordt door het bestuur geschrapt als lid.

Einddatum lidmaatschap

Tijdens de ALV van maart 2019 hebben de leden ingestemd met een contributieverlaging, van 95 naar 75 euro per jaar. Voor leden die voor hun lidmaatschap op dat moment al 95 euro hebben betaald is de einddatum van hun contributiejaar naar rato opgeschoven. Je volgende contributiefactuur komt daarom later. Wil je weten tot wanneer je lidmaatschap betaald is? Dat gaat als volgt:

  1. log in op de website
  2. klik linksboven op My Account
  3. klik op My Membership
  4. klik op Manage
  5. in het vak Membership Details zie je bij Expires tot wanneer je betaald hebt
  6. klik op het logo om terug te gaan naar de homepage

Ongeveer 1 maand voor het verstrijken van de einddatum krijg je dus dat mailtje voor de verlenging. Staat er iets niet goed, heb je vragen of is iets onduidelijk? Stuur ons gerust een mail en dan zoeken we het voor je uit!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.