Dit is de Nieuwsbrief van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs van december 2019.

• Agenda 2020
• Nieuwjaarsbijeenkomst
• Aankomende workshops
• Nieuws van het bestuur

Het bestuur wenst je hele fijne Kerstdagen en een goed begin van een gelukkig 2020!

Agenda voor de komende maanden

De BvS organiseert diverse bijeenkomsten waar zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn. Onze agenda voor de bijeenkomsten van de komende maanden ziet er als volgt uit. Kijk voor meer informatie ook op onze website, Facebook-pagina en updates van LinkedIn.

Datum/Tijd Evenement
26/01/2020
Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 26 januari
Wellness & Aromatherapie, Klarenbeek
09/02/2020
workshop basic reanimatie zondag 9 febr
16/02/2020
workshop het geheim van shiatsu zondag 16 febr
KenKon, Integral Life & Training Centre, Wageningen
13 en 14 03/2020
Massage- ComplementairVakbeurs 13 en 14 maart 2020
Euretco, Hoevelaken
14/03/2020
Algemene ledenvergadering 14 maart 2020
Euretco, Hoevelaken
29/03/2020
verdiepingsworkshop tinnitus en stoelmassage zondag 29 maart
19/04/2020
workshop beter ademen zondag 19 april
Esoterra, Bilthoven

Let op: aanmelding opent normaal gesproken 2 maanden voor de bijeenkomst. Is een workshop al vol? Schrijf je dan in voor de reservelijst! Aanmeldingen van de reservelijst krijgen de volgende keer dat deze workshop georganiseerd wordt als eerste de gelegenheid om een ticket te kopen. Daarna vervalt de reservelijst en gaat de aanmelding open voor iedereen.

Nieuwjaarsbijeenkomst zondag 26 januari

Op 26 januari 2020 vieren wij heel graag onze nieuwjaarsbijeenkomst samen met jullie! Op het programma staan deze keer twee workshops. Dit als knallend begin van een volgend lustrum, en natuurlijk ook als afsluiter van ons 10-jarig jubileumjaar.

Deze keer hebben we een bijzonder mooie locatie in Klarenbeek van Ellen Wagenaar. Neem maar eens een kijkje op haar site stichtingwellness.nl. Ellen gaat voor ons de workshop massageolie maken verzorgen. Haar schoonzus Annemarie, sommigen van ons kennen haar al van het jubileumweekend, gaat weer een geweldige workshop borrelhapjes maken verzorgen. Het lekkers wat gemaakt wordt bij de workshop van Annemarie mag later door ons allemaal worden geproefd. Zie hier voor meer info over Annemarie.

meer informatie over de nieuwjaarsbijeenkomst en aanmelding

Workshop Basic Reanimatie zondag 9 februari

Deze workshop wordt gegeven door Peter Overdevest. Peter is lid van de BvS en geeft deze workshop regelmatig bij o.a. duikvereniging. Je krijgt geen certificaat, maar we gaan wel met veel bruikbare tools naar huis.

Wat komt er aan bod: AED, reanimatie met pop, borstcompressie, mond op mond beademing, snelle kantelmethode.

Er wordt gewerkt met maximaal 8 personen. Voor de middag 8 en na de middag wordt dezelfde workshop weer herhaald voor 8 andere personen. geef je dus maar 1 x op. De ene groep eindigt met de lunch en de andere groep start met de lunch zo kunnen we ook de andere cursisten nog even zien. Wel net zo gezellig toch?

meer informatie en aanmelding

Workshop Het Geheim Van Shiatsu zondag 16 februari

Als je een goede Shiatsubehandeling hebt ondergaan weet je het. Er Is Iets Mee. Er is iets herkenbaars, iets speciaals, iets bijzonders aan Shiatsu dat je niet kunt missen.

Maar wat is het? Wat maakt van Shiatsu Shiatsu?

Tijdens deze dag gaat Jaana van Hands On Tao je het geheim verklappen. Zij gaat je leren hoe je van elke stoelmassage behandeling tenminste een klein beetje een Shiatsubehandeling van kunt maken. Ook als je al een Shiatsubehandelaar bent zul je deze workshop wel leuk vinden. Want je zult een nieuw en helder beeld krijgen over wat je nu eigenlijk wel aan het doen bent als je Shiatsu aan het geven bent.

Welkom om je een dag lang samen met andere stoelmasseurs te onderdompelen in heerlijke Shiatsu sferen!

meer informatie en aanmelding

Nieuws vanuit het bestuur

Het bestuur van de BvS op de beurs Internationaal Therapeut in Houten.

Binnen het bestuur worden de taken nu onderling wat verschoven. Daarbij sluiten we steeds zo goed mogelijk aan bij ieders persoonlijke omstandigheden.

In de loop van 2020 treedt onze voorzitter, Martin Velthuizen, terug uit het bestuur. Er is dus een vacature! Niet per sé van voorzitter, want ook bij een bestuurswisseling kijken we weer opnieuw hoe we de taken en functies het beste kunnen verdelen.

Belangstelling? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Martin Velthuizen: martin@zakenmasseurs.nl of 06-1888 6199.

Je wordt niet in het diepe gegooid: kandidaten draaien eerst 3 maanden mee als aspirant-bestuurslid. Zo kom je er achter of het wat voor je is, en welke taken het beste bij je passen. Kom het gerust eens proberen, het is hartstikke leuk!