Voortaan neem ik, Niclaa, de verzending van de pakketjes aan jullie als leden over van Martine. Zoals misschien bekend gaat Martine stoppen met haar bestuursfunctie, vandaar.

Nu is het zo dat ik al jaren vrijwel al mijn post verstuur in hergebruikte enveloppen met een hergebruik-etiket. Het voorzichtig openen van mijn brieven doe ik inmiddels zonder erover na te denken. En zeker bij redelijk beperkte aantallen is dit prima te doen. Daarbij geldt voor alles, dus wat mij betreft ook voor het milieu, dat ook kleine beetjes helpen.

Vandaar dus, dat ik bij het overnemen van deze taak onmiddellijk voorstelde om deze aanpak ook voor de BvS-pakketjes toe te passen. Aangezien ik het toch zelf ga doen, ligt dat voor mij voor de hand (en een ander iets laten doen, wat niet “zijn ding” is, vind ik altijd onwenselijk – die persoon doet beslist andere dingen weer heel goed, efficiënt, milieubewust of wat dan ook).

Daarom ook, dat het – op zijn minst voorlopig – mogelijk blijft, dat jullie ook post van de BvS ontvangen op de “reguliere” wijze.

Onmiddellijk dus een BvS-eigen “etiket” bedacht, en het eerste pakket is inmiddels bezorgd.

Wie weet inspireert het nog wel iemand van jullie of in jullie netwerk!

Hartelijke groet,

Niclaa Boes