1-Martine potret kleinMet mijn praktijk/bedrijf ‘Bij Martine in goede handen’ ben ik voornamelijk werkzaam in de regio Gelderland. Mijn bedrijf heeft 3 takken van sport. Massage, Visagie en Organisatie. Natuurlijk gaat deze ‘in the picture’ over de stoelmassage.

Met mijn massagestoel kom ik bij: Festivals en evenementen, georganiseerde dagen zoals dag va de verzorgende, mantelzorgdag. Ik kom wekelijks bij diverse oudere mensen aan huis. Eens per maand masseer ik bij een bedrijf in Wageningen. Verder komen er wekelijks cliënten in mijn praktijk. Enkele ZZP-ers en ook gewoon particulieren.

Ik werk alleen/samen met: Ik werk alleen, wil wel heel graag samen met collega’s werken. Dus als de gelegenheid zich dient, dan ben ik erbij. Heb deze zomer samen met Judith een hele dag gemasseerd op het grote evenement Redheaddays in Breda. Een hele bijzondere ervaring.

Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseuse: Het contact met mensen op veel verschillende locaties. Het mooie van stoelmassage is, en dat weten jullie natuurlijk ook allemaal is dat het laagdrempelig is.

Mijn kwaliteiten binnen dit vakgebied: Tja, dat vind ik lastig te zeggen over mezelf. Wat ik vaak hoor is dat door mijn rustige, vakkundige, integere behandeling de cliënt zich heel goed voelt na de massage, en er komt veel los.

Website: www.bijmartineingoedehanden.nl