Lidmaatschap opzeggen

Voor het opzeggen van je lidmaatschap geldt een termijn van 1 maand voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. Dit betekent dat je opzegging voor het volgende jaar uiterlijk 1 december bij ons binnen moet zijn.

De gedachte achter een maand opzegtermijn is dat wij als vereniging minstens een jaar vooruit moeten plannen en financiële verplichtingen aangaan. Onzekerheid over het ledenaantal is hierdoor niet wenselijk. De voorwaarden voor het lidmaatschap staan duidelijk op onze website vermeld en je bent hier zelf ten tijde van je aanmelding mee akkoord gegaan.

Voor het beëindigen van het lidmaatschap kun je onderstaand formulier gebruiken. Je lidmaatschap van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs staat los van de nieuwsbrief. Als je daarop geabonneerd bent blijf je die gewoon ontvangen. Als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief klik je op de link onder aan iedere nieuwsbrief.

Naam*:
Bedrijfsnaam*: