Hoofdsteundoekjes.nl

Heerlijk zachte hoofdsteundoekjes, voor stoelmassages en voor op de massagetafel.

Materiaal: 100% polyester, non-woven, 50~60 gram/m2. Verpakt in een stevige, hersluitbare ‘gripzak’. Hierdoor kun je ze hygiënisch bewaren en meenemen naar je opdrachten.

Het zijn ‘disposables’, dus voor éénmalig gebruik, maar er zijn ook collega’s die ‘m een keer uitwassen.

Eerst eens uitproberen? Bestel dan een proefverpakking met 5 hoofdsteundoekjes voor maar 1 euro, gratis verzending!

Leden van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs betalen géén verzendkosten bij een bestelling vanaf 300 hoofdsteundoekjes.

De rest van de informatie op deze pagina is alleen toegankelijk voor leden. Ben je al lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs? Log dan in. Nog geen lid? Lees dan verder op deze pagina.
4 Responses to Hoofdsteundoekjes.nl
  1. Als hoofdsteundoekje gebruik ik elastische haarnetjes. Werkt prima.

2. Een zacht en licht doekje dat prettig voelt voor de klant en goed past op de massagehoofdsteun van mijn stoel.
    Het laat ook geen (tijdelijke) afdrukken achter op het gezicht van de klant.
    Goede keus.

3. Fijne doekjes ,sluiten mooi aan op de hoofdsteun van mijn massagestoel.

4. Doekjes zijn erg fijn in gebruik.
    Volgen mooi de vormen van de hoofdsteun.
    Zeker aan te raden!