IMG_8252Hallo, mijn naam is Jaana Siltasalmi

Met mijn Opleidings Instituut Shiatsu in Bedrijf Opleidingen ben ik landelijk werkzaam. De lessen vinden doorgaans plaats in Wageningen, maar ik geef ook gastlessen op andere locaties.

Ik heb 30 jaar ervaring als shiatsubehandelaar, waarvan ik 10 jaar als (bijna) fulltime stoelmasseur bij NUON, ING en RVS gewerkt heb. Ik heb in die periode totaal meer dan 20 000 stoelmassagebehandelingen gegeven.

Sinds 2002 heb ik een eigen opleidings instituut waarin ik gespecialiseerd ben in therapeutische stoelmassage. Daarbij werk ik met Shiatsu, Chinese geneeswijze en lichaamswerk.

Met mijn trainingen draag ik bij aan het verdiepen en professionaliseren van stoelmassage behandelingen. Dit doe ik door mensen te leren werken vanuit eigen lichaamsbewustzijn. Hierbij werk ik met een eigen behandelmethodiek waarmee het mogelijk is om binnen korte behandelingen snel tot de kern van de zaak te komen. Het gaat er om dat je kennis toepast zonder het “voelen” en het “proces volgen” los te hoeven laten. Het geven van een behandeling zie ik vooral als een oefening in aanwezig zijn.

image003Naast korte trainingen verzorg ik een intensieve jaaropleiding voor masseurs en therapeuten waarin al mijn methodieken versneld langs komen. Ook verzorg ik een vierjarige erkende opleiding tot Shiatsutherapeut, waarbinnen zowel op een massagemat als een massagestoel gewerkt wordt.

Je kunt op mijn website een gratis e-boek bestellen om meer te weten over mijn manier van werken. Als kennismakingsworkshop kan ik je De 6 aanrakingen aanbevelen.

Meer informatie: https://handsontao.nl/