In de Spotlight

In de nieuwsbrief van de BvS is een nieuwe rubriek “In the spotlight” opgezet.
 
Deze rubriek is bedoeld om geïnteresseerde leden naamsbekendheid te geven en in de spotlight te zetten.
Dit is een uitstekende manier om jouw praktijk bekend te maken en tegelijkertijd de naamsbekendheid van stoelmassage in Nederland te vergroten.
350x234_10729
 
Wil je je opgeven voor de rubriek In the Spotlight?
Vul dan het formulier in en stuur het ingevuld terug via mail aan de BvS. Stuur ook een of meerdere foto’s mee. Plak die niet in het Word-document maar stuur ze mee als bijlagen in de mail. Zorg dat er in ieder geval een liggende foto bij zit. 
 
Afhankelijk het aantal aanmeldingen zal bij elke nieuwsbrief een of twee kandidaten uit de gegadigden genomen worden die gepubliceerd zal worden.
 
We horen graag van je!
 
Foto van Willy Jagersma-Dokter

Hallo, mijn naam is Willy Jagersma-Dokter en heb sinds 2012 een praktijk aan huis in Hoogkerk/Groningen, genaamd Savamé. Met mijn massagestoel kom ik bij zorginstellingen en buurthuizen en op braderieën in en rond Groningen. Daarnaast ook bij particulieren thuis, die door ziekte of ouderdom niet in de praktijk kunnen komen.  Ik werk thuis alleen, maar […]

Hallo, ik ben Barry Harms en 43 jaar jong. Kun je wat meer over jezelf vertellen? Ik woon sinds 2005 in Amersfoort samen met mijn vrouw en zoon. Ik heb een aangeboren oogafwijking, waardoor het zicht van beide ogen is beperkt tot zo’n 25 procent. Dat kun je zien als een beperking, maar ik denk graag […]

Hallo, mijn naam is: Monique Koopman Met mijn praktijk/bedrijf Handz-on Massage ben ik werkzaam in de regio Noord- en Zuid-Holland, maar een leuke opdracht verderop sla ik ook zeker niet af. Autorijden vind ik geen punt. Met mijn massagestoel kom ik zowel bij grote als kleine bedrijven in en rond Amsterdam en Den Haag. In […]

Hallo, mijn naam is: Niclaa Boes Met mijn praktijk/bedrijf Massagepraktijk De Ontspanning en Ontspanning Wérkt – Stoelmassage ben ik werkzaam in de regio Limburg, Brabant… maar zeker ook verder weg… reizen geen punt… Amsterdam?? – gezellig!! Met mijn massagestoel kom ik bij: ICT-bedrijven, logistieke afdelingen van diverse bedrijven… tja, overal waar de werkgever de werknemers […]

Mijn naam is Xian Wei Lu Sinds 31 juli 2012 heb ik een “praktijk aan huis”. Ik coach “cliënten” om inzicht en helderheid te krijgen over hun huidige situatie waar ze zelf even niet uitkomen. Een luisterend oor en een aangename begripvolle gesprekspartner. De coaching kan zowel in persoon als telefonisch wanneer de afstand te […]

Wendy Pruimboom

Hallo, mijn naam is: Wendy Pruimboom Met mijn praktijk/bedrijf Alle tijd ben ik werkzaam in de regio Brabant maar voor een hele dag of een leuke opdracht ook daarbuiten. Auto rijden vind ik zeker geen straf. Met mijn massagestoel kom ik o.a.: Bij particulieren in en rondom mijn dorp Heeswijk-Dinther. Grote en kleine Bedrijven, markten, […]

Ik werk vanuit drie onderdelen. Jet Rienks mijn praktijk in Lochem met verschillende disciplines waaronder stoelmassage. StoelmassageTeamOost met een team van TouchPro® Stoelmasseurs geven wij stoelmassages in heel Nederland maar vooral in het oosten van het land. senior docent TouchPro® en leid in heel Nederland TouchPro® Stoelmasseurs op. Voor meer informatie verwijs ik je naar […]

Hallo, mijn naam is: Huub Pardoel Met mijn praktijk Massages Huub Pardoel ben ik werkzaam in de regio Ede/Veenendaal/Wageningen/Rhenen/Tiel/Arnhem. Met mijn massagestoel kom ik bij: kantoren, schoonheidssalons, parfumerie, scholen, festivals e.d. in en rond (regio) Ede/Veenendaal/Wageningen/Rhenen/Tiel/Arnhem. Ik werk alleen. Wat ik fijn/leuk vind aan mijn werk als stoelmasseur: het geeft mijzelf heel veel ontspanning en […]

Hoi, mijn naam is Maureen Kessing. Leuk om met je kennis te maken. Ik vind het heerlijk om voor bedrijven een stoelmassagedag te organiseren: www.stoelmassagedag.nl. Mijn bedrijf heet Stoelmassage op Locatie. Ik werk samen met fantastische masseurs en sta altijd open om nieuwe collega’s te leren kennen. De klantenkring bestaat uit nationale en internationale bedrijven […]

Hallo, mijn naam is: Rob Beenker. Met mijn praktijk/bedrijf Robbee Vitaliteitsmassage ben ik vanuit Hoorn werkzaam in Noord-Holland. Met mijn massagestoel kom ik bij grote en kleine bedrijven/instellingen. Maar ook in mijn praktijk aan huis gebruik ik mijn stoel veel.

Hallo, mijn naam is: Do. Met mijn bedrijf Ergomassages ben ik werkzaam in de regio Amersfoort, Utrecht, Amsterdam. Met mijn massagestoel kom ik bij alle bedrijven met een minimum personeelscapaciteit van 10 medewerkers in en rond (regio) Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Lees meer…

Hallo, mijn naam is: Leticia Arrindell.  Met mijn praktijk/bedrijf: Anaël Onspanningspraktijk ben ik werkzaam in de regio Bloemendaal. Met mijn massagestoel kom ik bij: RIBW Haarlem, Yoga Festival Ardenhout en bv de Verwendag voor patiënten met kanker in Rotterdam en omgeving. Ik werk alleen/samen met : normaal alleen maar ik vind het ook leuk om […]

  Hallo, mijn naam is: Yohaila Martis. Met mijn praktijk/bedrijf: Kleinwellness ben ik werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug Met mijn massagestoel kom ik bij: Bedrijfsfeesten, evenementen, opendagen beurzen, Teambuildingsbijeenkomsten of gewoon op de werkvloer in en rond (regio) : Amerongen, Elst, Lienden, Rhenen, Veenendaal, Wageningen Ik werk alleen/samen met : werk graag alleen of […]

Hallo, mijn naam is: Ralph Eggels! Met mijn praktijk/bedrijf Zensuum Massages ben ik werkzaam in de regio Den Bosch. Met mijn massagestoel kom ik bij bedrijven uit verschillende sectoren. In dit bericht meer informatie over mij en mijn bedrijf.

Hallo, mijn naam is Shirley van Deursen Met mijn praktijk/bedrijf: I SHINE ben ik werkzaam in de regio Flevoland en Amersfoort en omstreken. Met mijn massagestoel kom ik bij: Ik ben een half jaar geleden mijn massagepraktijk aan huis begonnen en omdat ik net begonnen ben, ben ik dus enthousiast op zoek naar leuke bedrijven […]

Hallo, mijn naam is: Patricia Grasman Met mijn praktijk/bedrijf BodyCare Sportmassage ben ik werkzaam in de regio Beverwijk. Met mijn massagestoel wil ik bij ziekenhuizen, zorginstellingen, fysiotherapie-praktijken en bedrijven werken in en rond Beverwijk. Ik werk meestal alleen. Wat ik fijn vind aan mijn werk als sportzorgmasseur en stoelmasseur: Ik sta graag op beurzen en […]

Met mijn praktijk/bedrijf Zakenmasseurs ben ik voornamelijk werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Met mijn massagestoel kom ik bij: zeer uiteenlopende bedrijven en instellingen: meerdere crematoria, de Provincie Drenthe, onderwijsinstellingen, een uitvaartverzorger, een instelling voor geestelijke gezondheid, meerdere afvalverwerkers, teveel om op te noemen. Ik bezoek ook een aantal klanten thuis. Ik heb […]