In de Spotlight

In de nieuwsbrief van de BvS is een nieuwe rubriek “In the spotlight” opgezet.
 
Deze rubriek is bedoeld om geïnteresseerde leden naamsbekendheid te geven en in de spotlight te zetten.
Dit is een uitstekende manier om jouw praktijk bekend te maken en tegelijkertijd de naamsbekendheid van stoelmassage in Nederland te vergroten.
350x234_10729
 
Wil je je opgeven voor de rubriek In the Spotlight?
Vul dan het formulier in en stuur het ingevuld terug via mail aan de BvS. Stuur ook een of meerdere foto’s mee. Plak die niet in het Word-document maar stuur ze mee als bijlagen in de mail. Zorg dat er in ieder geval een liggende foto bij zit. 
 
Afhankelijk het aantal aanmeldingen zal bij elke nieuwsbrief een of twee kandidaten uit de gegadigden genomen worden die gepubliceerd zal worden.
 
We horen graag van je!
 

Ik werk vanuit drie onderdelen. Jet Rienks mijn praktijk in Lochem met verschillende disciplines waaronder stoelmassage. StoelmassageTeamOost met een team van TouchPro® Stoelmasseurs geven wij stoelmassages in heel Nederland maar […]

Hallo, mijn naam is: Huub Pardoel Met mijn praktijk Massages Huub Pardoel ben ik werkzaam in de regio Ede/Veenendaal/Wageningen/Rhenen/Tiel/Arnhem. Met mijn massagestoel kom ik bij: kantoren, schoonheidssalons, parfumerie, scholen, festivals […]

Hallo, mijn naam is: Rob Beenker. Met mijn praktijk/bedrijf Robbee Vitaliteitsmassage ben ik vanuit Hoorn werkzaam in Noord-Holland. Met mijn massagestoel kom ik bij grote en kleine bedrijven/instellingen. Maar ook in mijn praktijk aan huis gebruik ik mijn stoel veel.

Hallo, mijn naam is: Do. Met mijn bedrijf Ergomassages ben ik werkzaam in de regio Amersfoort, Utrecht, Amsterdam. Met mijn massagestoel kom ik bij alle bedrijven met een minimum personeelscapaciteit van 10 medewerkers in en rond (regio) Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Lees meer…

  Hallo, mijn naam is: Yohaila Martis. Met mijn praktijk/bedrijf: Kleinwellness ben ik werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug Met mijn massagestoel kom ik bij: Bedrijfsfeesten, evenementen, opendagen beurzen, Teambuildingsbijeenkomsten […]

Hallo, mijn naam is: Ralph Eggels! Met mijn praktijk/bedrijf Zensuum Massages ben ik werkzaam in de regio Den Bosch. Met mijn massagestoel kom ik bij bedrijven uit verschillende sectoren. In dit bericht meer informatie over mij en mijn bedrijf.