logo_holos_academieDeze massagevorm vindt plaats op een speciaal ontwikkelde massagestoel. Het zijn massages van maximaal 30 minuten, de kleding kan aan-blijven en er wordt geen olie gebruikt. Hierdoor is deze massagevorm laagdrempelig en voor veel cliënten dan ook een eerste kennismaking met massage.

In deze 4-daagse cursus leert de student de massagetechnieken van de nek, schouders, rug, armen, handen en hoofd. Ook wordt aandacht besteed aan het intake-gesprek, contra-indicaties, triggerpoints en houding van de masseur. Verder komen onderwerpen zoals: public relations, prijsbepaling en persoonlijke presentatie aan bod. Voor een massagestoel tijdens de lessen wordt gezorgd.

Er wordt gewerkt vanuit de Holos visie. Een Holos stoelmasseur kiest ervoor dat gebied van het lichaam te masseren, wat de meeste aandacht vraagt en dit zorgvuldige af te stemmen met de cliënt. De volgorde van de massage komt daarmee dan op de tweede plaats.

Docent:

Corrie van der Bruggen of Frederieke Mink

Voor wie:

Er zijn geen vooropleidingseisen.
Je bent gemotiveerd om je te verrijken, bijvoorbeeld vanwege je werkervaring in de gezondheidszorg, en je wilt leren aanraken.

oefensessies en examen

Na de eerste lesdag zul je verspreid over de cursus 25 oefensessies moeten doen. Op de vierde lesdag wordt een examen afgenomen. Dit examen bestaat uit een praktijkexamen en een theorie-examen.

Aantal deelnemers:

Minimaal 12, maximaal 20 personen

Datum:

Kijk voor de eerste volgende mogelijkheid op onze website via de link: http://www.holos.nl/nl/academie/cursussen/cursus-stoelmassage

Locatie:

Holos Academie
Mariaplaats 4a
3711 LH Utrecht
Tel. 030-2900507
Info@holos.nl
www.holos.nl

Kosten en betaling:

De kosten bedragen € 395,- per persoon. Het lesgeld dient voor aanvang te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL23 INGB 0005707862 t.n.v. Holos Academie voor massagetherapie te Utrecht.

Inschrijven
Via het secretariaat van Holos of via onze website www.holos.nl. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en bericht zodra de training definitief doorgaat.

Cursus Stoelmassage

5

Cursusduur

5.0/10

Cursusmateriaal

5.0/10

Didactische vaardigheden

5.0/10

Persoonlijke aandacht

5.0/10

Inhoud: massagetechnieken

5.0/10

Inhoud: anatomie

5.0/10

Faciliteiten (locatie, lunch, etc.)

5.0/10

Prijs

5.0/10

Totaal

5.0/10

Kenmerken

  • Duur: 4 hele dagen
  • Organisatie: Holos Academie
  • Locatie: Utrecht
  • Certificering: diploma

Kosten

  • Prijs: € 395,-
  • Examenkosten: geen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.