Workshop ruglezen 3 maart

Op zaterdag 3 maart organiseert de BvS de workshop ruglezen voor stoelmasseurs. Deze workshop wordt gegeven door Sandrina Kimmijzer.

Over de workshop schrijft Sandrina:

In deze boeiende workshop ga ik jullie leren om de blokkades te herkennen via de rug, dit alles met kleding aan. Blokkades kunnen zorgen voor lichamelijke en of geestelijke klachten.

Ons onderbewustzijn is 85%, hierdoor gebeurt er veel buiten ons bewustzijn. In deze middag ga ik jullie bewuster maken van jullie eigen onderbewustzijn maar ook krijg je meer kennis van de mensen om je heen. Ik ga de ruggen lezen van de cursisten en van hieruit de kennis doorgeven. Dit alles met kleding aan. Je zult verbaasd zijn wat er allemaal te lezen is op de rug. Ruglezen is ook een waardevolle aanvulling voor je eigen praktijk.

Over Sandrina Kimmijzer:

Sandrina KimmijzerIk ben Sandrina Kimmijzer en grondlegster van het Ruglezen.

Via het geven van lingeriepartys heb ik het Ruglezen van mijn gidsen (hulp uit het hiernamaals) mogen ontvangen. Door het zien van al die blote ruggen is mij die informatie doorgegeven.

Ik sta op beurzen, geef consulten, workshops en cursussen.

10.30 uur ontvangst

11.00 -12.30 workshop

12.30 – 13.30 uur Lunch (verzorgd door de BvS)

13.30 -17.00 workshop

17.30 einde programma

Investering

Leden: gratis
Niet leden: 70 euro

Deze workshop biedt ruimte voor 10 deelnemers. Wil je erbij zijn? Geef je dan snel op.

Kaart wordt geladen...

03/03/2018

De Baai, Heerhugowaard, De Baai

Aanmelden

Let op: door aanmelding voor deze bijeenkomst of de voor de reservelijst ga je akkoord met deze voorwaarden.

Er kunnen op dit moment (nog) geen reserveringen worden gedaan voor dit evenement.

Beschikbare plaatsen

Voor deze bijeenkomst hebben zich 6 personen aangemeld. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar.