workshop reanimatie AED zondag 9 febr

Kun jij het verschil maken ?

Workshop reanimatie en AED

Deze workshop wordt gegeven door Peter Overdevest. Peter is lid van de BvS en geeft deze workshop regelmatig bij o.a. duikvereniging. Je krijgt geen certificaat, maar we gaan wel met veel bruikbare tools naar huis.

Wat komt er aan bod : AED, reanimatie met pop, borstcompressie,  snelle kantelmethode.

Er wordt gewerkt met maximaal 8 personen. Voor de middag 8 en na de middag wordt dezelfde workshop weer herhaald voor 8 andere personen. geef je dus maar 1 x op. De ene groep eindigt met de lunch en de andere groep start met de lunch zo kunnen we ook de andere cursisten nog even zien. Wel net zo gezellig toch ?

Programma 1 zondag ochtend 9 februari  (plaats voor 8 personen)

09.15 – 09.30   ontvangst koffie/thee

09.30 – 13.00   workshop basic reanimatie

13.00 -13.45   lunch aangeboden door de BvS einde programma.

Programma 2 zondag ochtend 9 februari (plaats voor 8 personen)

13.00 – 13.45  aanvang met lunch aangeboden door de BvS

13.45 – 17.15   workshop basic reanimatie

17.15                einde workshop

Vergoeding

leden: € 10,=

niet-leden: € 50,=

Wil je erbij zijn ? Let op het ochtend en middag programma is hetzelfde geef je voor één workshop op

Inschrijven kan via onderstaande link (ochtend).

50,00In winkelmand

Er is plaats voor 8 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 4
OF
Inschrijven kan via onderstaande link (middag) .

50,00In winkelmand

Er is plaats voor 8 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 2

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

09/02/2020