Workshop office gym en uitwisseling 10 november

Workshop Office Gym

Leer hoe je de workshop Office Gym geeft. Deze is bedoeld om medewerkers te leren fit te blijven gedurende een drukke werkdag door strekkingen en ontspanning. Goed voor lichaam en (team)geest

Sinds enige tijd geeft Melanie Raaijmakers van WorkMassage de workshop Office Gym bij bedrijven om medewerkers fit te houden. Deelnemers leren verschillende rek- en strekoefeningen voor spieren die regelmatig vast zitten door lang in eenzelfde houding te werken.

Programma 10 november 2019

09.45-10.00   ontvangst

10.00-12:30   Workshop office gym

12.30-13.30   lunch aangeboden door de BvS

13.30-16.00   uitwisseling

Vergoeding

leden: € 10,=

niet-leden: € 50,=

Wil je erbij zijn ?

Inschrijven kan via onderstaande link.

50,00Meer informatie

Er is plaats voor 20 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment:

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

10/11/2019