workshop het geheim van shiatsu zondag 16 febr

Workshop Het Geheim Van Shiatsu

Als je een goede Shiatsubehandeling hebt ondergaan weet je het. Er Is Iets Mee. Er is iets herkenbaars, iets speciaals, iets bijzonders aan Shiatsu dat je niet kunt missen.

Maar wat is het? Wat maakt van Shiatsu Shiatsu?

Tijdens deze dag gaat Jaana van Hands On Tao je het geheim verklappen. Zij gaat je leren hoe je van elke stoelmassage behandeling tenminste een klein beetje een Shiatsubehandeling van kunt maken. Ook als je al een Shiatsubehandelaar bent zul je deze workshop wel leuk vinden. Want je zult een nieuw en helder beeld krijgen over wat je nu eigenlijk wel aan het doen bent als je Shiatsu aan het geven bent.

Welkom om je een dag lang samen met andere stoelmasseurs te onderdompelen in heerlijke Shiatsu sferen!

Neem ook een kijkje op de website van Jaana: www.handsontao.nl

Programma zondag 16 februari

09.45 – 10.00 ontvangst koffie/thee

10.00 – 12.30 workshop

12.30 – 13.15  lunch aangeboden door de BvS einde.

13.15 – 15.45  workshop

Vergoeding

leden: € 10,=

niet-leden: € 70,=

Wil je erbij zijn ? Geef je hieronder dan op

70,00Meer informatie

Er is plaats voor 18 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment:

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

16/02/2020

KenKon, Integral Life & Training Centre, Wageningen, KenKon, Integral Life & Training Centre