Weekend retreat Geven en Ontvangen

Als masseurs gaat het geven ons gemakkelijk af. De meesten van ons vinden het fijn om anderen onder handen te nemen, te verwennen en te koesteren met een ontspannende/therapeutische behandeling. Naast het geven is het ontvangen een onmisbare factor om een goede balans in ons systeem te bewaren. En met dit thema gaan we dit weekend aan het werk. 

Voor het vierde opeenvolgende jaar organiseert de BvS een weekend retreat in het Zonnehuis.

Van vrijdag 1 tot zondag 3 november organiseren Kees Wagenaar van InnerCoaching en Judith Kroon  van Time for You Massage en Annemarie Kok van Ziel & Zalig het weekend met als thema: geven en ontvangen.

In hoeverre ben jij, naast het geven, in staat om te ontvangen? Hoe verhouden deze aspecten zich in jou tot elkaar? Gedurende deze dagen zal hier aandacht aan worden besteed. 

Wat gaan we doen

We oefenen met diverse massagetechnieken vanuit de Rebalancing, zoals cranio-sacraal, klassieke massage, diepe bindweefselmassage en gewrichtsontspanning. Dit zal deels plaatsvinden op de massagestoel, en deels op de massagetafel. Ook werken we met actieve en stille meditatietechnieken, dans, opstellingen, innerlijk werk en lichaamswerk. Er is ruimte voor zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van de ervaringen. Het wordt een in het moment weekend. Kees en Judith nemen jou op gevoel en op basis van de groepsdynamiek in het moment mee op reis. Laat je daarin lekker verrassen! 🙂

Programma

Aankomst vrijdag 1 november: 18.30 uur 
Einde zondagmiddag 3 november rond 16.30 uur. 

De begeleiders van het weekend

Kees Wagenaar

Kees Wagenaar

Kees is Rebalancer en heeft binnen Het ZonneHuis zijn praktijk Inner Coaching voor Rebalancing® en massage. Hij heeft samen met een collega de training Rebalancing Stoelmassagetraining opgezet. In de Rebalancing staat werkelijk contact centraal, met jezelf en de ander. Via Rebalancing kun je leren vrijer en zelfbewuster in het leven te staan. Een massage vanuit de Rebalancingvisie is gericht op ontspanning en bewustzijn. En dat begint bij jezelf, bij degene die masseert. Masseren vanuit je hart, zonder dat je jezelf weggeeft of het idee hebt dat je heel hard moet werken. Less is more! 

Judith Kroon

 

Judith Kroon

Judith Kroon is lichaamswerker en soulcoach bij Time for You Massage & Coaching. Daarnaast verzorgt ze stoelmassages bij bedrijven met haar bedrijf Touch You Massage. Judith werkt intuïtief. Ze stemt zich af op de persoon die zij onder handen neemt. In het moment ontstaat als vanzelf datgene wat nodig is. Judith heeft in het verleden diverse massage workshops gegeven. Daarnaast begeleidt ze regelmatig vrouwencirkels. Zelf heeft ze een passie voor lichaamswerk, aanraking, voor yoga, beweging, dans. Ook werkt ze graag met familieopstellingen.

 

Annemarie Kok

Annemarie Kok

De feestelijke kleurrijke maaltijden zullen verzorgd worden door Annemarie Kok van Ziel en Zalig. Annemarie heeft een passie voor (gezond) lekker koken. Binnen Het ZonneHuis verzorgt ze regelmatig de catering voor groepen. Ze inspireert graag mensen met bijzondere hapjes en recepten uit haar zielzalige (oer) keuken. Samen met Kees runt ze Het ZonneHuis. Ze geeft daar ook (kook)workshops over kruiden en voeding. 

Accommodatie

Het Zonnehuis is een gezellige kleurrijke accommodatie in het mooie Friesland, midden in de natuur. Er is genoeg slaapplek. Het Zonnehuis heeft ook kampeerfaciliteiten. Dus als je graag in je eigen tent slaapt of in je eigen caravan, dan kan je die zelf meenemen en daarin overnachten. Neem eens een kijkje op de website www.hetzonnehuis.nl 

Investering* 

Leden: € 275,- 
Niet-leden: € 350,-
Dit inclusief 2 overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden. Op de vrijdagavond is tegen een meerprijs van € 7,50 een maaltijd mogelijk. Geef dat even aan als je geïnteresseerd bent.

*Voorwaarden

Deelnemers gaan de overeenkomst aan met het Zonnehuis en krijgen van Kees de factuur. De totaalprijs voor leden is € 275,-. De BvS betaalt de resterende € 75,- rechtstreeks aan het Zonnehuis. 
Na een aanbetaling van € 100,- is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsbrief. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL 96 ABNA 061.60.70.179 t.n.v. Het ZonneHuis te Exmorra o.v.v. weekend retreat Geven en Ontvangen. 

De workshop gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. 

Wil je erbij zijn?

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt en er zijn al een aantal aanmeldingen!

Je kunt je opgeven via een mail naar info@hetzonnehuis.nl.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/11/2019 - 03/11/2019
18:30 - 16:30

Locatie
Het Zonnehuis, Exmorra, Het Zonnehuis


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.