Uitwisselochtend in Groningen 9 maart

Masseurs geven vooral massages, maar is het niet heerlijk om af en toe eens een behandeling stoelmassage te ontvangen? Of om ideeën en massagegrepen met elkaar uit te wisselen/op te halen? Te oefenen. Sparren over hoe kom jij aan nieuwe klanten, hoe ben jij verzekerd, wat is een fijne opleiding, zou jij iemand masseren die…. klachten heeft en ga zo maar door.  Dat kan.

Voor de stoelmasseurs die in Groningen e.o. wonen organiseert Willy Jagersma-Dokter namens  de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs een Stoelmassage Uitwisselochtend in Groningen, bij vereniging de Olle kerk. Deze is voor zowel leden als niet-leden.

De uitwisselbijeenkomst gaat door als er 2 weken voor aanvang minimaal 4 deelnemers zijn. Geef je dus tijdig op.

Datum: zaterdag 9 maart
Tijd: van 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Olle kerk

Investering

Deze uitwissel mogelijkheid is gratis, zowel voor leden als niet-leden.

Wil je erbij zijn ? Inschrijven kan vanaf  9 januari via de volgende link. Er is plaats voor 14 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 9

0,00Meer informatie

Kaart wordt geladen...