Uitwisselochtend in Groningen 20 oktober

Masseurs geven vooral massages, maar is het niet heerlijk om af en toe eens een behandeling stoelmassage te ontvangen? Of om ideeën en massagegrepen met elkaar uit te wisselen of op te halen? Te oefenen. Dat kan.

Voor de stoelmasseurs die in Groningen e.o. wonen organiseert de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs een Stoelmassage Uitwisselochtend in Groningen, bij vereniging de Olle kerk. Deze is voor zowel leden als niet-leden.

De uitwisselbijeenkomst gaat door als er 2 weken voor aanvang minimaal 4 deelnemers zijn. Geef je dus tijdig op.

Datum: zaterdag 20 oktober 2018
Tijd: van 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Olle kerk

Investering

Deze uitwissel mogelijkheid is gratis, zowel voor leden als niet-leden.

Wil je erbij zijn? Geef je dan op.

Inschrijven kan vanaf 20 augustus 2018

Kaart wordt geladen...

20/10/2018

Verenigingsgebouw De Olle Kerk, groningen, Verenigingsgebouw De Olle Kerk

Aanmelden

Let op: door aanmelding voor deze bijeenkomst of de voor de reservelijst ga je akkoord met deze voorwaarden.

Er kunnen op dit moment (nog) geen reserveringen worden gedaan voor dit evenement.

Beschikbare plaatsen

Voor deze bijeenkomst hebben zich 6 personen aangemeld. Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar.