Uitwissel ochtend Heerhugowaard in de Baai op 16 juni GEANNULEERD

Masseurs geven vooral massages, maar is het niet heerlijk om af en toe eens een behandeling stoelmassage te ontvangen? Of om ideeën en massagegrepen met elkaar uit te wisselen of op te halen? Te oefenen. Dat kan.

Voor de Noord-Hollanders onder ons organiseert de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs op zaterdag 16 juni een Stoelmassage Uitwissel ochtend in Heerhugowaard, in de Baaij. Deze is voor zowel leden als niet-leden.

Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: van 10.00 – 13.00 uur
Locatie: De Baai

Investering

Deze uitwissel ochtend is gratis, zowel voor leden als niet-leden.

Wil je erbij zijn? Geef je dan op.

Inschrijvingen mogelijk vanaf 1 april

Kaart wordt geladen...

16/06/2018

De Baai, Heerhugowaard, De Baai

Aanmelden

Let op: door aanmelding voor deze bijeenkomst of de voor de reservelijst ga je akkoord met deze voorwaarden.

Dit evenement is volgeboekt.

Beschikbare plaatsen

Voor deze bijeenkomst hebben zich 2 personen aangemeld. Er zijn nog 0 plaatsen beschikbaar.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Evt. vraag, opmerking etc:
One Response to Uitwissel ochtend Heerhugowaard in de Baai op 16 juni GEANNULEERD
  1. Ik hoop dat er voor as zaterdag nog een aantal stoelmasseurs bijkomen. Blijft het bij 2 personen zal ik mij ook afmelden.
    Sportieve groet,
    Ben de Graaf