Uitwisselochtend in Ede bij Balanzic op zaterdag 24 november

Masseurs geven vooral massages, maar is het niet heerlijk om af en toe eens een behandeling stoelmassage te ontvangen? Of om ideeën en massagegrepen met elkaar uit te wisselen of op te halen? Te oefenen. Dat kan.

Voor de stoelmasseurs die in Ede e.o. wonen organiseert de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs een Stoelmassage Uitwisselochtend in Ede, bij Balanzic. Deze is voor zowel leden als niet-leden.

De uitwisselbijeenkomst gaat door als er 2 weken voor aanvang minimaal 4 deelnemers zijn. Geef je dus tijdig op.

Datum: zaterdag 24 november 2018
Tijd: van 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Balanzic

Investering

Deze uitwissel mogelijkheid is gratis, zowel voor leden als niet-leden.

Wil je erbij zijn? Geef je dan op.

Inschrijven kan vanaf 8 september 2018

Kaart wordt geladen...

24/11/2018

Balanzic, Ede, Balanzic

Aanmelden

Let op: door aanmelding voor deze bijeenkomst of de voor de reservelijst ga je akkoord met deze voorwaarden.

Beschikbare plaatsen

Voor deze bijeenkomst hebben zich 4 personen aangemeld. Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar.
2 Responses to Uitwisselochtend in Ede bij Balanzic op zaterdag 24 november
  1. Hoi,
    Ik wil me graag aanmelden voor de uitwisselingsochtend op 24/11/18 in Ede.

Groetjes,

Annemiek Erkelens