Thai massage voor stoelmasseurs, werken in verbinding vanuit TaiJi principes 14 april

Op zondag 14 april organiseert de BvS de workshop Stoelmassage vanuit Taiji principes

Deze seminar helpt je meer inzicht te krijgen over jouw werken en werkhouding tijdens een stoelmassage. Door middel van (partner) oefeningen uit Taiji principes leer je voelen hoe je lichter en toch krachtig en zacht kan werken.

We gaan kijken hoe je je lichaam efficiënt kunt gebruiken door bewust Zijn wat ik Awareness in Motion noem.

Een aspect wat veel wordt vergeten is zelfonderhoud, hoe essentieel dit voor iedere bodyworker is om op lange termijn je werk en jezelf in conditie te houden. Warming up en Qigong oefeningen om je Qi fijn te laten stromen voor en tijdens je werk.

Verder zal er vanuit Thaise principes leuke en inspirerende technieken worden getoond die je ruim kan oefenen met de tools die je hebt geleerd. Er wordt een hele reeks creatieve stretches en dynamische ritmische grepen getoond die je creativiteit en inspiratie zal aanspreken.

Het doel van deze intensieve dag is om je moeiteloos met een verfrissende kijk in een flow te leren dansen met wat je het liefst doet. Ook wat meer on orthodoxere manier van werken zal aan bod komen.

Voor het werken met meer therapeutische inslag zal ook aandacht krijgen in de vorm van vraag en uitwerking. Verder zal ik ingaan op het lezen van het lichaam en hoe je subtiliteiten kan gebruiken om dieper te kunnen komen. Nog andere onderwerpen zijn compressietechnieken om te openen en stiltewerk. Ik leef en werk in het moment en dus de onderwerpen zullen zich ook aandienen wanneer dat nodig is. In deze workshop zal er individueel zoveel mogelijk worden gekeken om oefening en houding te optimaliseren.

Over Howdy Tio

Hai, ik ben Howdy Tio en geef therapeutisch Thai cranio bodywork in mijn praktijk Thai Touch. Daarnaast lesgevend in Internal martial arts(Taiji, Bagua en Qigong) in mijn school Wudang-principles.nl

In al het werk wat ik doe probeer ik lichaams en geest bewustzijn te creëren en te promoten. Na ervaring in mijn eigen leven en de veranderingen die zich hebben afgespeeld om te komen waar ik nu ben hoop ik een inspiratie te kunnen zijn voor anderen.

Programma:

9.30 ontvangst

10.00 uur ochtend programma

12.30 –  13.30 uur lunch

13.30 – 17.00 middag programma

Vergoeding:

Leden: € 10,-

Niet leden: € 70,-

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.

De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

Inschrijvingen kan vanaf 14 februari . Locatie nog niet bekend (waarschijnlijk Amersfoort)|
op het moment kunnen de mensen van de wachtlijst inschrijven

Er is plaats voor 18 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 2.

70,00In winkelmand

Geen plaats meer beschikbaar (vanaf 15 april)? Geef je hieronder op voor de reservelijst.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

14/04/2019