Taking care of number one (Melt methode/ triggerpoint) 19 mei

Op zondag 19 mei organiseert de BvS de interactieve workshop ‘taking care of number one’, verzorgd door Rob Beenker.

Een blije stoelmasseur zijn en blijven, hoe doe je dat?

Taking care of number one, zeggen de Amerikanen dan, ofwel: zorg goed voor jezelf.

In deze workshop die ik voor stoelmasseurs ga geven, neem ik je mee in de wereld van fascia en spieren. Precieser: in de klachten die je als masseur kunt oplopen en hoe je daar met triggerpoiontzelfbehandeling en fascia zelfbehandeling van af kunt komen als je eraan ten prooi bent gevallen en ervan vrij blijft als je er geen last (meer) van hebt.

Welke klachten krijgen wij stoelmasseurs? Persoonlijk ken ik die aan mijn handen en armen, door overbelasting. Wat zijn de factoren die een rol spelen bij het verhelpen van die klachten en hoe zorg je ervoor dat ze niet meer terugkomen. Wat voor routine gebruik ik zelf?

Dat is wat ik je wil laten meemaken in deze workshop

Voor de middag over de triggerpoints aan armen en handen en na de middag voor het leren werken met de MELT methode van Sue Hitzmann.

Voor geïnteresseerden neem ik triggerpointhulpmiddelen en MELT attributen mee om desgewenst na afloop aan te schaffen. Het MELT boek kun je nu al bestellen via triggershop.nl

Over ROBBEE®

Rob Beenker is sinds 1995 gediplomeerd masseur, maar masseert al vanaf 1974! In dat jaar leerde hij in Frankrijk de fijne kneepjes van zijn toenmalige geliefde.

De gevoeligheid die hij toen bij zichzelf ontdekte, bouwde hij uit tot een bloeiende praktijk, waar hij nu veel mensen help met vooral pijnklachten en klachten die bij anderen niet werden verholpen.

Zijn kennis vergaarde hij onder meer door het volgen van vele massagecursussen in binnen- en buitenland, en het vertalen van een aantal engelse massage-handboeken.

Hij richtte in 2004 de Opleiding Triggerpointcoach® op. Hij leerde (sport)masseurs en (fysio)therapeuten de geheimen van de manuele triggerpoint-therapie. Sinds de zomer van 2017 richt hij zich weer helemaal op zijn passie: het masseren en zijn cliënten leren zichzelf te helpen.

Hij geeft massages aan huis of in zijn massage praktijk in Hoorn: therapeutische massages, lessen in vitaliserende zelfzorg, wellnessmassages en vitaliserende massages op de werkvloer.

Programma:19 mei

9.45-10.00 inloop
10.00-12.30 workshop triggerpoint
12.30-13.30 pauze incl. lunch aangeboden door de BvS
13.30-16.30 workshop Melt
16.30-17.00 uitloop

Investering

Leden: € 10,=
Niet leden: € 70,=

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.
 De juiste werkwijze is:
– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

Wil je erbij zijn ? Inschrijven kan vanaf 19 maart via de volgende link.

70,00Meer informatie

Er is plaats voor 20 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 2

Geen plaats meer beschikbaar? Geef je hieronder op voor de reservelijst.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

19/05/2019