Stoelmassage in the picture – 1 september 2019 – Geannuleerd

Geannuleerd

Het is helaas niet gelukt om voldoende stoelmasseurs te vinden om van stoelmassage in the picture op 1 september een succes te maken. We hebben daarom besloten om dit evenement te annuleren. Iedereen die zich hiervoor had opgegeven heeft hier al persoonlijk bericht over gehad.

Misschien wagen we in de toekomst nog een nieuwe poging, want het houdt ons toch wel bezig waarom we dit mooie evenement niet van de grond krijgen…

Is het niet de juiste tijd? Of zijn we er met z’n allen nog niet aan toe? Hebben we de goede dingen in een verkeerde volgorde gedaan, of hebben we gewoon de verkeerde dingen gedaan?

Voor onze vereniging is dit ook voor het eerst, een dergelijk landelijk evenement. Daarom horen we graag hoe ‘we’ een dergelijk evenement wel succesvol neer kunnen zetten. En ‘we’ is dan niet alleen het bestuur, of wij als commissie, maar ‘wij’ als complete vereniging met ‘jullie’ als leden.

Dus hoe kunnen ‘we’ het beter doen? Heb jij tips of concrete ideeën, vertel! Reacties welkom op info@verenigingvoorstoelmasseurs.nl.


De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is opgericht op 1 september 2009. Dat betekent dat we op 1 september 2019 precies 10 jaar bestaan. En dat gaat heel Nederland weten!

Op zondag 1 september van 14.00-15.00 gaan we in zoveel mogelijk steden in groepen van minimaal 6 personen stoelmassages geven. Locatie zijn bijvoorbeeld buiten op een plein, of in een overdekt winkelcentrum. Hiermee bereiken we veel publiek en de media, om ons mooie vak eens goed op de kaart te zetten!

Meer informatie en aanmelding vind je op deze pagina: https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/stoelmassage-in-the-picture/

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/09/2019
14:00 - 15:00

Locatie
diverse plaatsen in Nederland, ook bij jou?, diverse plaatsen in Nederland